Strokovnjak za komuniciranje in tiskovni predstavnik za Slovenijo

24.6.2024
H&M Hennes & Mauritz d.o.o
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

V H&M ponujamo modo & kakovost po najugodnejši ceni na bolj trajnosten način.

Ponosni smo na svojo zgodovino ustvarjanja mode, ki je dostopna vsem in si na podlagi svojih vrednot prizadevamo za bolj prijazno, vključujočo in trajnostno industrijo.

 GLAVNE DEJAVNOSTI

Ključ do odličnega videza je v kombiniranju drznih kosov. Ključ do oblikovanja odličnega podjetja je kombinacija drznih ljudi.
Naša blagovna znamka je del nečesa večjega. V podjetju H&M ste tudi del skupine H&M Group – ekipe sodelavcev po vsem svetu, ki si delijo iste temeljne vrednote. Ne glede na to ali oblikujemo izdelke ali ustvarjamo plikacije, smo ena ekipa, ki skupaj ustvarja pomembne odnose z našimi kupci & sodelavci po vsem svetu. Po vsem svetu nas je več kot 150 000 ljudi, ki si delimo isti cilj & poskušamo spremeniti industrijo. Smo ustvarjalci, izvajalci, učenci, podjetniki in inovatorji.

 VIZIJA IN CILJI

V skupini H&M Group je vse, od globalnih trgovcev na drobno do rastočih zagonskih podjetij. Smo skupnost uencev & izvajalcev, ki vidijo prihodnost, ki je krožna & podnebno pozitivna. Želimo, da bi se naši kupci po vsem svetu lahko izražali z modo & dizajnom na trajnosten način & naš cilj je voditi spremembe.

Prizadevamo si, da bi se naši kupci lahko izrazili z modo in dizajnom ter to počeli na bolj trajnosten način.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vsi smo vodje, ki prispevamo k spremembam. Zastavili smo si cilj, da postanemo popolnoma krožno podjetje. V to smer smo že naredili pomembne korake.
Oblikujemo kolekcij s krožno miselnostjo, uporabljamo tehnologijo, da trajnostno modo dvignemo na višjo raven, ter raziskujemo načine za recikliranje naših tekstilnih odpadkov s tem, da jim podarimo novo življenje.

V H&M vas vabimo, da ste to, kar ste in vas spodbujamo, da rastete in prispevate k spremembam. Pomagajte nam preobraziti prihodnost celotne industrije, tako da bodo vsi videti, se počutili in delali dobro.

H & M Hennes & Mauritz d.o.o.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana
http://www.hm.com/

Dejavnost:
Trgovina; Tekstil in tekstilni izdelki; Oblačila in modni dodatki
Število zaposlenih:
150 do 199 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Oglejte si različne vloge, začnite novo pot & poglejte, kam vas bo pripeljala.

Veliko je treba narediti, da svetu predstavimo odlično modo. Od idej do oblikovanja, poslovne analize in kolekcij v prodajalni ... na tej poti je vključenih toliko zanimivih vlog. Izvedite več o nas & preverite, kam vas bo to pripeljalo.

Kaj nas dela edinstvene? To ni samo ena stvar. Gre za kombinacijo številnih stvari - naše vključujoče & sodelovalne kulture, trdnih vrednot, izzivov & priložnosti za rast, ugodnosti & še veliko več. Predvsem pa so to naši ljudje, zaradi katerih smo to, kar smo.

H&M je kraj, kjer lahko izrazite svoj polni jaz & se počutite, da resnično pripadate.  Kjer skupaj ustvarjamo nove in nemogoče kombinacije. Samo vi veste, kaj vas dela edinstvene. Potrebujemo vaš edinstven pogled.

V H&M je vsak vodja & lahko vpliva. Verjamemo, da je treba ljudem že zgodaj dati odgovornost in močan občutek lastništva. Naš posel je vaš posel in ko rastete vi, rastemo tudi mi.
Tu boste našli priložnosti za nenehno učenje ter sodelavce, ki vas spodbujajo in podpirajo. Imeli boste priložnost raziskati veliko različnih potencialnih vlog, ki vas lahko popeljejo po vsem svetu.

V H&M imate možnost, zaupanje in izziv, da poiščete svojo lastno pot.

Naše vrednote so več kot le besede - vodijo nas pri vsem, kar počnemo. Pomagajo nam ostati radovedni & pogumni, da lahko še naprej rastemo & se izboljšujemo.

MI SMO EN TEAM 
MI VERJAMEMO V LJUDI 
MI SMO PODJETNI 
MI STREMIMO K NENEHNIM IZBOLJŠAVAM 
MI SMO STROŠKOVNO ZAVEDNI 
MI SMO ISKRENI IN ODPRTEGA DUHA 
MI OHRANJAMO ENOSTAVNOST

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Naša zgodba je zgodba o rasti & spremembah. Modi & cenovni dostopnosti. Sodelovanju & inovacijah. Stilu & trajnosti.

V času, ko moda ni bila dostopna vsem, je Erling Persson prišel na idejo o prodaji cenovno dostopnih oblačil za ženske, pozneje pa smo modo in kakovost po najugodnejši ceni ponudili novim kupcem, z oblačili za moške in otroke, lepoto, oblačili za šport in izdelki za dom. Dokazali smo, da pri oblikovanju ne gre za ceno. Pri tem smo sodelovali z nekaterimi najboljšimi kreativnimi umi, da bi oblikovalska oblačila ponudili ljudem po vsem svetu.

Sprememba je bila vedno v našem jedru. Erling je spremenil modo tako, da jo je naredil dostopno vsem. Zdaj moramo ponovno spremeniti modno industrijo in jo narediti bolj trajnostno. Kot veliko podjetje imamo veliko odgovornost, zato želimo spremeniti način izdelave, uporabe in poslovitve od oblačil.

Z našimi vrednotami v mislih smo zato ustvarili uspeh in nove priložnosti - iz ene prodajalne smo se razvili v več tisoč prodajaln po vsem svetu. S podporo sodelavcev iz različnih kultur in okolij smo postali blagovna znamka H&M, ki jo poznamo danes.

  • HIP motivacijski program H&M – program stimulativnega nagrajevanja, namenjen vsem zaposlenim skupine H&M. 

Sodelavec v računovodstvu / MitarbeiterIn Buchhaltung m/w


H&M Slovenija išče:  

strokovnjak za komuniciranje in tiskovni predstavnik za Slovenijo (m/ž/d)

Lokacija: Ljubljana, Slovenija

Strokovnjak za komuniciranje in tiskovni predstavnik, delo za določen čas - nadomeščanje porodniške odsotnosti v trajanju od 1. 9. 2024 do 30.11.2025 (m/ž/d), obvezen slovenski materni govorec

Vaše glavne odgovornosti so:

  • Skupaj z regionalnimi strokovnjaki za komuniciranje in vodjo strokovnjakov za komuniciranje in odnosov z javnostmi gradite zaupanje in razvijate lokalno splošno medijsko sliko podjetja H&M ter proaktivno predstavljate novice podjetja H&M na izbranih fokusnih področjih.
  • Vodite lokalne reaktivne in proaktivne odnose z mediji (tiskovni telefon in elektronska pošta) in zagotavljate, da se na lokalni ravni upoštevajo globalne komunikacijske in medijske politike.
  • Sodelujete s strokovnjaki za komunikacije in tiskovnimi predstavniki v svoji regiji, tudi zunaj državnih meja.
  • Delujete kot svetovalec pri lokalnih komunikacijskih vprašanjih na področjih, kot so širitev, inovacije, trajnost in blagovna znamka delodajalca.
  • Skupaj z regionalnimi strokovnjaki za komuniciranje ali vodjo strokovnjakov za komuniciranje in odnosov z javnostmi delujete kot lokalni predstavnik za izbrane teme.
  • Upravljate lokalne izdaje H&M-ovih notranjih komunikacijskih kanalov, vključno z objavljanjem globalnih in regionalnih vsebin, ustvarjanjem lokalnih novic in distribucijo H&M-ovih novic.
  • Odgovorni ste za zagotavljanje kakovosti in tona glasu v vseh prevodih globalnega materiala, ki se uporablja v notranjih komunikacijskih kanalih. 
  • Delujte kot ambasador blagovne znamke H&M ter prepoznavate, spremljate, sodelujete in razvijate mrežo s sedanjimi in bodočimi novinarji in mnenjskimi voditelji na vašem trgu ter delujete proaktivno (vključno z udeležbo na ustreznih dogodkih).
  • Spremljate in poročate o ključnih kazalnikih uspešnosti in ciljih, povezanih z odgovornostjo za projekt, ter prikažete povezave z dodano vrednostjo za stranke in poslovanje, kadar je to mogoče.
  • Po potrebi podpirate pri temah s področja odnosov z modnimi novinarji in vplivneži.

Izobrazba:

  • Univerzitetna izobrazba s področja komunikacij, trženja ali podobno.

Spretnosti in izkušnje:

  • Imate strateško miselnost ter dobre sposobnosti načrtovanja in določanja prednostnih nalog.
  • Imate izvrstne spretnosti vodenja projektov, pri katerih optimizirate in omogočate, da projekti zaživijo z odlično izvedbo.
  • Imate odlične komunikacijske spretnosti, vključno s tekočim pisnim in govornim znanjem lokalnega in angleškega jezika. Znanje drugih jezikov, kot je nemščina je zaželeno.
  • Odlično gradite odnose.
  • Tekoče uporabljate pisarniški paket Microsoft Office - Word, Powerpoint in Excel.
  • Izkušnje na področju odnosov z mediji. Prednost, če so v državah prodajnega trga.
  • Strateške izkušnje na področju korporativne in krizne komunikacije ter odnosov z javnostmi na področju mode. 
  • Strateške izkušnje na področju notranje komunikacije in po možnosti oblikovanja blagovne znamke delodajalca.
  • Dokazani rezultati pri vzpostavljanju in/ali zaščiti blagovne znamke s pomočjo odnosov z javnostmi, mediji in notranje komunikacije.
  • Izkušnje z urejanjem vsebin/videoposnetkov.
  • Izkušnje z analizo medijev na visoki ravni.

Dodatne informacije: 

To je delovno mesto s polnim delovnim časom (40 ur) za nadomeščanje porodniške odsotnosti z začetkom 1. 9. 2024 do 30. 11. 2025 v področni pisarni v Ljubljani. Prva pogodba za določen čas bo sklenjena za tri mesece, nato pa bo možno podaljšanje pogodbe za preostanek obdobja. V skladu z lokalnimi zakonskimi predpisi je možno hibridno delo. Občasno bodo morda potrebna potovanja zaradi dela. 

Če menite, da se vaše izkušnje, znanja in ambicije ujemajo, nam pošljite prijavo najkasneje do 7. 7. 2024.  

Prijavi se zdaj in postani del naše odlične ekipe H&M!
Prijaviš se lahko na www.hm.com ali na https://smrtr.io/k_B5H  do 7.7.2024.
Bodi to, kar si & še več v H&M
Veselimo se tvoje prijave!

PRIJAVA
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Strokovnjak za komuniciranje in tiskovni predstavnik, delo za določen čas - nadomeščanje porodniške odsotnosti v trajanju od 1. 9. 2024 do 30.11.2025 (m/ž/d), obvezen slovenski materni govorec

Opis dela

Kot strokovnjak za komuniciranje in tiskovni predstavnik za Slovenijo prispevate k dodani vrednosti za stranke, močni blagovni znamki in boljši zaznavi mode z zagotavljanjem visokokakovostnih dejavnosti na področjih odnosov z mediji ter odnosov z javnostmi in komuniciranja, tako znotraj kot zunaj podjetja. Ste ključni akter pri zaščiti in uravnoteženju pripovedi o blagovni znamki. Tesno sodelujete z drugimi ekipami v Customer Activation Team-u.

Vaše glavne odgovornosti so:
• Skupaj z regionalnimi strokovnjaki za komuniciranje in vodjo strokovnjakov za komuniciranje in odnosov z javnostmi gradite zaupanje in razvijate lokalno splošno medijsko sliko podjetja H&M ter proaktivno predstavljate novice podjetja H&M na izbranih fokusnih področjih.
• Vodite lokalne reaktivne in proaktivne odnose z mediji (tiskovni telefon in elektronska pošta) in zagotavljate, da se na lokalni ravni upoštevajo globalne komunikacijske in medijske politike.
• Sodelujete s strokovnjaki za komunikacije in tiskovnimi predstavniki v svoji regiji, tudi zunaj državnih meja.
• Delujete kot svetovalec pri lokalnih komunikacijskih vprašanjih na področjih, kot so širitev, inovacije, trajnost in blagovna znamka delodajalca.
• Skupaj z regionalnimi strokovnjaki za komuniciranje ali vodjo strokovnjakov za komuniciranje in odnosov z javnostmi delujete kot lokalni predstavnik za izbrane teme.
• Upravljate lokalne izdaje H&M-ovih notranjih komunikacijskih kanalov, vključno z objavljanjem globalnih in regionalnih vsebin, ustvarjanjem lokalnih novic in distribucijo H&M-ovih novic.
• Odgovorni ste za zagotavljanje kakovosti in tona glasu v vseh prevodih globalnega materiala, ki se uporablja v notranjih komunikacijskih kanalih.
• Delujte kot ambasador blagovne znamke H&M ter prepoznavate, spremljate, sodelujete in razvijate mrežo s sedanjimi in bodočimi novinarji in mnenjskimi voditelji na vašem trgu ter delujete proaktivno (vključno z udeležbo na ustreznih dogodkih).
• Spremljate in poročate o ključnih kazalnikih uspešnosti in ciljih, povezanih z odgovornostjo za projekt, ter prikažete povezave z dodano vrednostjo za stranke in poslovanje, kadar je to mogoče.
• Po potrebi podpirate pri temah s področja odnosov z modnimi novinarji in vplivneži.

Kaj pričakujemo

Kvalifikacije

Izobrazba:
• Univerzitetna izobrazba s področja komunikacij, trženja ali podobno.
Spretnosti in izkušnje:
• Imate strateško miselnost ter dobre sposobnosti načrtovanja in določanja prednostnih nalog.
• Imate izvrstne spretnosti vodenja projektov, pri katerih optimizirate in omogočate, da projekti zaživijo z odlično izvedbo.
• Imate odlične komunikacijske spretnosti, vključno s tekočim pisnim in govornim znanjem lokalnega in angleškega jezika. Znanje drugih jezikov, kot je nemščina je zaželeno.
• Odlično gradite odnose.
• Tekoče uporabljate pisarniški paket Microsoft Office - Word, Powerpoint in Excel.
• Izkušnje na področju odnosov z mediji. Prednost, če so v državah prodajnega trga.
• Strateške izkušnje na področju korporativne in krizne komunikacije ter odnosov z javnostmi na področju mode.
• Strateške izkušnje na področju notranje komunikacije in po možnosti oblikovanja blagovne znamke delodajalca.
• Dokazani rezultati pri vzpostavljanju in/ali zaščiti blagovne znamke s pomočjo odnosov z javnostmi, mediji in notranje komunikacije.
• Izkušnje z urejanjem vsebin/videoposnetkov.
• Izkušnje z analizo medijev na visoki ravni.

Kaj nudimo

Dodatne informacije:

To je delovno mesto s polnim delovnim časom (40 ur) za nadomeščanje porodniške odsotnosti z začetkom 1. 9. 2024 do 30. 11. 2025 v področni pisarni v Ljubljani. Prva pogodba za določen čas bo sklenjena za tri mesece, nato pa bo možno podaljšanje pogodbe za preostanek obdobja. V skladu z lokalnimi zakonskimi predpisi je možno hibridno delo. Občasno bodo morda potrebna potovanja zaradi dela.
Če menite, da se vaše izkušnje, znanja in ambicije ujemajo, nam pošljite prijavo najkasneje do 7. 7. 2024.

Prijavi se zdaj in postani del naše odlične ekipe H&M! Prijaviš se lahko na //www.hm.com ali na https://smrtr.io/k B5H do 7. 7. 2024. Bodi to, kar si & še več v H&M.
Veselimo se tvoje prijave!




Opis podjetja H&M

H&M je modna blagovna znamka, ki ponuja najnovejše modne sloge in navdih, od modnih kosov in edinstvenih oblikovalskih sodelovanj do cenovno dostopnih osnovnih kosov garderobe. Naša poslovna ideja je moda in kakovost po najboljši ceni na trajnosten način. Več informacij o H&M najdete tukaj.
Cilj digitalne funkcije je dobičkonosna digitalna rast. To počnemo s komercialno odličnim izvajanjem naših transakcijskih kanalov in s celovitim pogledom na izkušnjo stranke ter s sodelovanjem pri zagotavljanju digitalne prodaje in dobička.

Ugodnosti
Vsem zaposlenim v skupini H&M Group nudimo privlačne ugodnosti in obsežne možnosti za razvoj po vsem svetu. Vsi zaposleni prejmejo popust za zaposlene, ki ga je mogoče uporabiti za vse blagovne znamke skupine H&M Group v trgovinah in na spletu. Blagovne znamke, za katere velja popust, so H&M (vključno z Beauty in Move), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. Poleg popusta za zaposlene so vsi zaposleni vključeni v program H&M Incentive Program - HIP. Več o našem spodbujevalnem programu H&M si lahko preberete tukaj.
Poleg naših globalnih ugodnosti vsi naši lokalni trgi ponujajo različne konkurenčne ugodnosti in dodatke. Upoštevajte, da se lahko razlikujejo glede na vrsto zaposlitve in državo.

Vključenost in raznolikost
H&M je del skupine H&M Group. V skupini H&M Group smo odločeni, da ustvarjamo in ohranjamo vključujoča, raznolika in pravična delovna mesta v celotni organizaciji. Naše ekipe morajo biti sestavljene iz različnih ljudi, ki delijo in združujejo svoje znanje, izkušnje in ideje. Raznolika delovna sila pozitivno vpliva na to, kako se lotevamo izzivov, kaj se nam zdi mogoče ter kakšen odnos želimo imeti do sodelavcev in strank po vsem svetu. Zato v našem postopku zaposlovanja upoštevamo vse razsežnosti raznolikosti.
Zavezani smo k poštenemu in pravičnemu postopku zaposlovanja, ki temelji na kompetencah. Zato vas vljudno prosimo, da svoji prijavi ne prilagate motivacijskega pisma.

H & M Hennes & Mauritz d.o.o.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana
http://www.hm.com/

Dejavnost:
Trgovina; Tekstil in tekstilni izdelki; Oblačila in modni dodatki
Število zaposlenih:
150 do 199 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela