Zavod za zaposlovanje

Zavod za zaposlovanje

Na Zavodu za zaposlovanje vam ponujajo celo vrsto brezplačnih storitev za brezposelne in zaposlene. Preverite možnosti, ki jih iskalec zaposlitve lahko izkoristi.

Na kaj moramo biti pozorni?

Pri aktivnem iskanju zaposlitve je zelo pomembno, da izkoristimo vse ponujene možnosti, ki nam lahko pomagajo pri iskanju zaposlitve. Zavod za zaposlovanje vam nudi veliko možnosti za napredovanje v vaši karieri. Ponuja vam namreč številne programe za usposabljanja, pomaga pri razvijanju vaše poklicne kariere, dnevno objavlja prosta delovna mesta ter vam omogoči pomoč osebnega svetovalca, s katerim se lahko posvetujete o vaši poklicni poti.

Zavod za zaposlovanje sponka

Dobro je vedeti

Zavod za zaposlovanje vam nudi tudi finančna nadomestila v primeru, da ste v zavod vpisani in ste imeli predhodno urejeno zavarovanje za primer brezposelnosti. Več o tem si lahko preberete v spodnjih člankih.

Zavod za zaposlovanje ikona

PRIJAVA NA ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE

Če želite koristiti vse storitve in možnosti katere vam ponuja zavod se morate vpisati v eno izmed dveh evidenc. V katero evidenco spadate vi in kakšne so prednosti, ki jih imate ob prijavi v Zavod za zaposlovanje lahko preberete v tem članku.

Zavod za zaposlovanje kartica

FINANČNA NADOMESTILA IN ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

V času brezposelnosti najbolj trpi finančna plat našega življenja. Zavod nam lahko pri tem pomaga s finančnim nadomestilom in urejenim zdravstvenim zavarovanjem, ki vam pripada v primeru da ste bili vsaj devet mesecev zavarovani za primer brezposelnosti.

Zavod za zaposlovanje pomoč

OBLIKE POMOČI PRI ISKANJU ZAPOSLITVE

Zavod za zaposlovanje vam lahko ogromno doprinese pri vašem iskanju zaposlitve z raznimi oblikami pomoči, kot so karierno svetovanje, informiranje o trgu dela, učenje veščin vodenja kariere…

Zavod za zaposlovanje program

PROGRAMI IN AKTIVNOSTI ZA POMOČ PRI ZAPOSLOVANJU

Če ste vpisani v Zavod za zaposlovanje se lahko udeležite raznih programov in aktivnosti, ki vam bodo pomagale pri aktivnem iskanju zaposlitve. Zavod vam namreč lahko krije nekakšen del določenih izobraževanj in drugih programov usposabljanja za trg dela.

Zavod za zaposlovanje podjetja

PROGRAMI ZAPOSLOVANJA ZA DELODAJALCE

Zavod za zaposlovanje k aktivnem zaposlovanju vzpodbuja tudi delodajalce, katerim ob zaposlitvi določenih kandidatov nudi različne subvencije in olajšave, ki delodajalcem omogočijo lažjo odločitev pri izbiri pravega kandidata.