Mobilna aplikacija MojeDelo.com


V prenovljeni aplikaciji MojeDelo.com ne zamudi TOP delovnih mest in novih kariernih priložnosti!


Najdete jih na MojeDelo.com, da pa bo upravljanje s kariero še lažje, si prenesite mobilno aplikacijo in ne zamudite sanjske priložnosti.
Aplikacija vam bo na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Ljubljani omogočila, da ostanete v igri in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša. Z aplikacijo v žepu boste imeli na voljo številne koristi, med njimi:

  • Brezplačni vstop na sejem.
  • Enostaven dostop do sejemskega tlorisa.
  • Brezplačne kode za testiranja (psihometrično, kognitivno, uporabniška znanja).
  • Sodelovanje v nagradni igri Lov na delo.
  • Enostavna oddaja CV-ja TOP delodajalcem.

In še mnogo več!

Ne odlašajte – bodite med prvimi! Z MojeDelo.com aplikacijo boste vedno na tekočem z aktualnimi zaposlitvenimi oglasi.


Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste našli oglas za zaposlitev, pisan vam na kožo, nato pa ste se želeli prijaviti in … ugotovili, da je zaposlitveni oglas že potekel. Čeprav smo mnenja, da lahko želenemu delodajalcu kljub pretečenemu oglasu še vedno posredujete svojo ponudbo za delo – v nekaterih primerih se namreč lahko zgodi, da podjetje pravega kandidata še ni našlo, zato bodo vaše prijave še kako veseli. Ker pa to običajno ne obrodi sadov, vam svetujemo prenos naše aplikacije.

Naložite si aplikacijo:              PREPROSTO

Ne mučite se z zapletenimi in dolgotrajnimi postopki prijave – s pomočjo aplikacije je prijavni proces enostavnejši.

HITRO

Ne zamudite več nobene sanjske priložnosti in se na želen oglas prijavite takoj, ko je ta objavljen.

PRILAGOJENO

Uredite svoj karierni profil in ponudili vam bomo le delovna mesta, ki ustrezajo vašim izkušnjam ter željam.Nasveti za uporabo

Priporočena delovna mesta

Izpolnite karierni profil, da vam lažje predlagamo relevantna delovna mesta. Naložite že pripravljen življenjepis ali pa podatke o izobrazbi, znanjih in izkušnjah vpišite neposredno v svoj karierni profil ter tako poskrbite, da se boste na izbrane zaposlitvene oglase prijavili kar z enim klikom. Svojemu profilu lahko nastavite tudi vidnost – če je ta možnost vklopljena, vas lahko kadroviki kontaktirajo kar sami.

Prijava in shranjeni oglasi

Zaposlitveni oglas podrsajte v desno za prijavo na delovno mesto, na levo stran pa si oglas shranite. Svoje prijave in shranjene oglase enostavno upravljajte na sosednjih zavihkih in jih imejte vedno pri roki.

Deljenje oglasa

Se vam zdi, da bi bila služba kot nalašč za vašega brata ali prijateljico iz srednješolskih klopi, s katero še vedno ohranjate stik? Delite zanimiva delovna mesta s prijatelji in znanci neposredno v zaposlitvenem oglasu.

Iskanje zaposlitev

Vpišite iskano ključno besedo in zadetke filtrirajte po področju in regiji dela, stopnji izobrazbe, vrsti zaposlitve in delovnem času. Brskate lahko tudi po seznamu podjetij – to je še zlasti uporabno v primeru, da se želite pozanimati, ali izbrano podjetje trenutno zaposluje.

Pregledujte in brskajte po največji bazi prostih delovnih mest v Sloveniji.

Izberi področje dela