Samostojni računovodja m/ž

24.4.2024
Vizija računovodstvo d.d.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


Smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju računovodskih storitev. Imamo več kot 100 redno zaposlenih, kateri stalno izpopolnjujemo svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja. Kvaliteta je naše vodilo, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje. 

Podjetje je poznano kot odličen zaposlovalec, za kar je prejelo številna priznanja (2 krat Zlata nit -dober zaposlovalec, 3 krat Finalist za Naj računovodski servis, 2 krat Družini prijazno podjetje, 1 krat Najboljši zaposlovalec v Srbiji, itd.)


GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Naše storitve znamo prilagoditi tako velikim, srednjim kot majhnim podjetjem. Specializirani smo tudi za javne zavode, Diverzifikacija je naša prednost tako pri poslovanju s strankami kot pri zaposlovanju. Nudimo tudi spletno računovodstvo (Vizija On-line) za mikro in majhna podjetja in samostojne podjetnike. Oddelek VizijePRO pa se osredotoča na postavitev in organizacijo celotnih računovodsko finančnih sistemov v večjih podjetjih.

Ponujamo: 
- Računovodske storitve 
- Davčno in poslovno svetovanje 
- Vse na enem mestu (pomoč pri odprtju podjetja)

VIZIJA IN MISIJA

Želimo utrditi položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo izboljšati naše storitve. Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo delovno okolje, ki zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo zaposlenih, dobro počutje in nasploh dviguje kvaliteto življenja. Spodbujamo učenje in ustvarjamo priložnosti za napredovanje. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in pomagamo razvijati njihove talente tako na poslovnem kot tudi osebnostnem področju. Spodbujamo samostojnost pri delu, ob tem pa ima vsak zaposleni na voljo vso strokovno pomoč za najrazličnejša vprašanja. Najbolj pa smo ponosni na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja. Skupno organiziramo izlete po Sloveniji in tujini, športna tekmovanja, team buildinge, piknike, bowling, smučanje, carting, rafting…

Novi, sodobno opremljeni delovni prostori zaposlenim omogočajo še boljše pogoje dela, imajo svojo predavalnico, kjer bodo potekala tedenska izobraževanja in seminarji, klubsko sobo, namenjeno sprostitvi in druženju ter sobo za stranke.


VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d.
Bratislavska cesta 5
1000 Ljubljana
http://vizija-racunovodstvo.si/

Dejavnost:
Računovodstvo in knjigovodstvo; Revizija
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje računovodenja ali knjigovodenja – odvisno od delovnega mesta. Torej od knjiženja prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov. Najbolj cenimo izkušnje z delom v računovodskem servisu. Pričakujemo osnovno računalniško pismenost (Word, Excel,Outlook), komunikativnost in urejenost ter samostojnost pri delu, vztrajnost, vestnost, pripadnost, motiviranost, postavljanje in doseganje lastnih in skupnih ciljev. Poznavanje enega od računovodskih programov je osnova, večih pa prednost.  

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Sodelavcem ponujamo: 
  • delo v prijetno urejenem okolju, 
  • prijazen in sproščen kolektiv, ki svoje znanje rad deli med sodelavci, 
  • veliko samostojnosti in svobode pri delu, 
  • odlično plačilo in ekstra dodatek pri bilanci,
  • možnost napredovanja in dolgoročno razvijanje kariere 
  • ugoden delovni čas od 7. do 15. ure, petki do 13. ure 
  • 25 dni dopusta že ob pričetku,
  • redno izobraževanje na dnevni ravni 
  • delo v internacionalnem podjetju
  • bistveni cilj: prilagoditev dela zaposlenim – računovodenje za velika, mala podjetja, klasično računovodenje …

KAJ SI ŽELIMO?

Iščemo in pričakujemo sodelavce, ki so stanovitni in vidijo v računovodskem servisu svojo zaposlitev na daljši rok, sodelavce, ki imajo sposobnost dobrega samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami.

Naše računovodstvo ponuja veliko raznolikih storitev, zaposlujemo vrhunske strokovnjake s področja računovodstvo in davčnega svetovanja, do vsake stranke pristopamo individualno glede na njene specifične potrebe, nudimo podjetniško svetovanje ob ustanovitvi podjetja, računovodstvo vodimo v naših prostorih ali prostorih stranke, preko poslovnega kluba Vizija lahko stranke povečajo prodajo in se povežejo z njihovimi potencialnimi strankami, nudimo sodobno poslovanje, z uporabo spletnega računovodstvo Vizija-on line in imate virtualnega računovodja.

Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvoj njihovih sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu.

Večinoma se poslužujemo tako, da prvi stik s kandidatom navežemo že po telefonu, ko kandidat odgovori na nekaj kratkih vprašanj, ki so vezani na opravljanje dela s področja računovodstva, da takoj vidimo, ali bi bil kandidat primeren za nadaljnjo povabilo na razgovor.

Tako kot do sedaj, si bomo tudi v naprej prizadevali pridobiti čim boljše kadre, ki imajo znanja s področja računovodenja knjigovodenja, poznavanja davčne zakonodaje in splošno podjetniško razgledanost. Ker v naši ekipi vlada dobro vzdušje, pričakujemo in iščemo ljudi, z veliko optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti. 

REFERENCE NAŠIH ZAPOSLENIH

“Podjetje mi nudi strokovni razvoj, ceni samoiniciativnost in medsebojno sodelovanje, imam veliko svobode in samostojnosti pri delu, kar me dodatno motivira, prav tako mi je všeč sproščeno vzdušje, ki vlada med sodelavci.” (N.B.)

“Vizija mi nudi prijetno delovno okolje, kjer s sproščenimi odnosi s sodelavci popestrimo marsikateri dan. Medsebojno sodelovanje, strokovna izobraževanja in dnevno obnavljanje znanja stroke mi omogoča osebnostni napredek, ter strokovno opravljeno delo. Vizija ponuja kakovostne storitve in stremi k tehnološkemu napredku pri obdelavi podatkov glede na potrebe strank. Nam skrbnikom strank pa vse to omogoča lažje in hitrejšo dostopnost za obdelavo podatkov.” (B.K.)

“V podjetju Vizija računovodstvo rada delam, saj je pozitivno in prijetno delovno okolje.  V podjetju se trudijo za intenzivno širjenje strokovnega znanja med vse zaposlene. Pri opravljanju delovnih nalog si lahko zelo samostojen, saj ni omejevanja, posledično imamo s sodelavci znotraj enote in med ostalimi enotami, sproščen in spoštljiv odnos.  S svojim delom se trudim biti koristna desna roka strankam, ker s tem vsi pridobimo zadovoljen in pristen odnos.” (M.K.)


Ali kot delodajalec spodbujate izobraževanje svojih zaposlenih in na kakšen način?
Podjetje trikrat tedensko organizira izobraževanja za vse poslovne enote podjetja, kjer naši ali zunanji strokovnjaki predavajo in delijo svoja znanja med ostale.

- Vizija PRO – Računovodstvo za velika podjetja; posebna ekipa Vizijinih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami ter mladih sodobno usmerjenih sodelavcev vzpostavlja računovodske rešitve v velikih organizacijah “na ključ”.  

- Vizija Simple – Spletno računovodstvo za majhna podjetja in samostojne podjetnike 

- Vizija javni zavodi - Računovodstvo za javne zavode, z upoštevanjem vseh posebnosti, ki zadevajo tovrstne organizacije. Naše reference na tem področju so številne osnovne in srednje šole, fakultete in drugi javni zavodi. 

- Vizija računovodstvo – Računovodstvo za mala in srednja podjetja; kvalitetna, profesionalna in cenovna ugodna storitev z osebnim skrbnikom. Lahko pomagamo tudi pri ustanovitvi podjetja in začetnih podjetniških vprašanjih.

Samostojni računovodja m/ž

PRIDRUŽI SE NAM!

PE LJUBLJANA

 Samostojni računovodja m/ž

Vaše delo bo zajemalo samostojno delo z različnimi naročniki računovodskih storitev.

Za stranke boste opravljali celotno računovodstvo, vključno z obračunom davkov, plač ter izdelavo zaključnih računov.

Zaželjeno je:

  • Dobro poznavanje knjiženja, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov,
  • 2 leti samostojnega dela v računovodstvu,
  • računalniška pismenost (Word, Excel, Outlook),
  • komunikativnost in urejenost ter samostojnost pri delu,
  • vztrajnost, vestnost, pripadnost, motiviranost, postavljanje in doseganje lastnih in skupnih ciljev.

NUDIMO VAM:

  • Zaposlitev za nedoločen čas,
  • odlično plačilo,
  • delo v prijetno urejenem okolju,
  • ugoden delovni čas; od 7. do 15.ure, petki do 13. ure,
  • zagotovljeno parkirišče,
  • prijazen in sproščen kolektiv, ki svoje znanje deli med sodelavce,
  • veliko samostojnosti in svobode pri delu,
  • možnost stalnega izobraževanja,
  • možnost napredovanja,
  • delo v internacionalnem podjetju,
  • dolgoročno razvijanje kariere.

NAČIN IN ROK PRIJAVE:

Vabimo vas, da prijave pošljete do 23.5.2024 na zaposlitev@vizija-racunovodstvo.si s pripisom »Samostojni računovodja  LJUBLJANA m/ž

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

PRIDRUŽI SE NAM!

PE LJUBLJANA

Samostojni računovodja m/ž

Vaše delo bo zajemalo samostojno delo z različnimi naročniki računovodskih storitev.

Za stranke boste opravljali celotno računovodstvo, vključno z obračunom davkov, plač ter izdelavo zaključnih računov.

Kaj pričakujemo

Zaželjeno je:
• Dobro poznavanje knjiženja, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov,
• 2 leti samostojnega dela v računovodstvu,
• računalniška pismenost (Word, Excel, Outlook),
• komunikativnost in urejenost ter samostojnost pri delu,
• vztrajnost, vestnost, pripadnost, motiviranost, postavljanje in doseganje lastnih in skupnih ciljev.

Kaj nudimo

• Zaposlitev za nedoločen čas,
• odlično plačilo,
• delo v prijetno urejenem okolju,
• ugoden delovni čas; od 7. do 15.ure; petki od 7. do 13. ure,
• zagotovljeno parkirišče,
• prijazen in sproščen kolektiv, ki svoje znanje deli med sodelavce,
• veliko samostojnosti in svobode pri delu,
• možnost stalnega izobraževanja,
• možnost napredovanja,
• delo v internacionalnem podjetju,
• dolgoročno razvijanje kariere.

NAČIN IN ROK PRIJAVE:

Vabimo vas, da prijave pošljete do 23.5.2024 na zaposlitev@vizija-racunovodstvo.si s pripisom »Samostojni računovodja LJUBLJANA m/ž

VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d.
Bratislavska cesta 5
1000 Ljubljana
http://vizija-racunovodstvo.si/

Dejavnost:
Računovodstvo in knjigovodstvo; Revizija
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela