T - 2 d.o.o.

 SPLOŠNO O PODJETJU

V T-2 skrbno ustvarjamo prijazne telekomunikacijske rešitve. Z našimi uporabniki smo pri poslovnih izzivih ali v objemu doma. Zaposlene v T-2 nas združuje želja po dovršenosti in izmenjavi idej, za boljši jutri vseh nas.

Ponujamo vrhunske telekomunikacijske storitve. Z mislijo na uporabnike razvijamo in nadgrajujemo uporabniško izkušnjo. Tenkočutno smo vpeti v okolje, kjer delujemo. S posluhom za vsakega posameznika in z upoštevanjem trajnostnega vidika poslovanja. S ponosom smo imetniki naprednega certifikata Družbeno odgovorni delodajalec.

Izjemna povezanost sodelavcev v T-2 je ena naših najvišjih vrednot, ki jo skrbno razvijamo. Predanost delu je vir našega zadovoljstva, to pa občutijo tudi naročniki naših storitev, saj smo že leta operater z najbolj zadovoljnimi naročniki.

T - 2 d.o.o.
Verovškova ulica 64A
1000 Ljubljana
https://www.t-2.net/

Dejavnost:
Telekomunikacije; Mobilna telefonija


T-2, d. o. o., je sodobna telekomunikacijska družba, ki na trgu ponuja kakovostne, zanesljive in najsodobnejše telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Posameznikom, družinam, ustanovam in podjetjem po dostopnih cenah zagotavlja storitve mobilne in fiksne telefonije, interneta in televizije, kar jo uvršča med ključne ponudnike storitev na slovenskem telekomunikacijskem trgu.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Tedvajevci smo izjemno navezani na delo, ki ga opravljamo. Velik del podjetja je z nami v T-2 ekipi že od prvih let nastanka podjetja. Seveda pa medse z veseljem sprejemamo nove sodelavce, ki nam prinašajo sveže poglede in ideje, da smo skupaj boljši.


Nasmejana ekipa

Trdno verjamemo v sodelovanje, povezuje nas skrb za naše naročnike in veselje, da skupaj snujemo tehnologije prihodnosti že danes. Sledimo trendom oblikovanja kakovostnega delovnega okolja, ki vzpodbujajo učinkovitost in inovativnost, a vendarle zagotavljajo osebno svobodo ter razvoj posameznika oz. delovnih timov. 

Posebna prednost T-2 je izjemno hita pot napredovanja v oddelkih in predvsem med oddelki. Številni, ki svojo karierno pot v T-2 začnejo v centru za pomoč uporabnikom, zaradi dobrega poznavanja ustroja delovanja podjetja, hitro kariero nadaljujejo v drugih oddelkih v družbi.

Zadovoljne zaposlene združujejo tudi skrb za zdravje, športne aktivnosti in druženje v prostem času.

Vabljeni, da postanete del nje

Naše delo je polno izzivov, ki jih premagujemo timsko. Najmodernejše tehnologije povezujemo s klasičnimi življenjskimi vrednotami. Odgovornost, sodelovanje, povezanost, vztrajnost in inovativnost utirajo pot naše poslovne uspešnosti.

Medse torej vabimo sodelavce, ki znajo sodelovati in povezovati, ki so željni novih spoznanj a hkrati prinašajo nova znanja in vedenja.  Iščemo veselje do dela in druženja.

Menite, da bi lahko izboljšali naše delovanje in nam pomagali biti boljši? Ne oklevajte, pridružite se nam. Vašo kariero nadaljujte v podjetju T-2. Skupaj bomo ustvarjali tehnologije prihodnosti že danes.



V T-2 našim uporabnikom omogočamo, da jim najsodobnejše telekomunikacijske tehnologije lepšajo in lajšajo njihov vsakdan – tako doma kot tudi v delovnem okolju. Smo pionir optičnih povezav v Sloveniji, naša prednost je razvejano lastno optično omrežje. 
Poleg odličnih internetnih povezav, naši uporabniki cenijo izjemno izkušnjo gledanja televizije. Ponujamo pa tudi številne storitve fiksne in mobilne telefonije.
Zadnja leta pa vse bolj v ospredje prihaja tudi široka paleta izdelkov in storitev T-2 Kluba.
Ponosni smo na opravljeno, saj nam zaupa že preko 300.000 uporabnikov.