Styria digital marketplaces, d.o.o.

 SPLOŠNO O PODJETJU

Styria digital marketplaces, d. o. o. je del skupine Styria Media Group AG, medijskega koncerna, ki v Avstriji, Sloveniji in na Hrvaškem združuje dnevne in tedenske časopise, revije, priloge, spletne medije in storitve, radijske postaje ter deleže v televizijskih in založniških hišah.
Pod okrilje podjetja Styria digital marketplaces, d. o. o., ki upravlja največji spletni oglasnik bolha.com, sodijo še največji zaposlitveni portal MojeDelo.com, največja slovenska raziskava o plačah Plača.si ter dolgoletna raziskava Ugled delodajalca, ki redno podeljuje priznanja domačim podjetjem z največjim koeficientom ugleda.  GLAVNE DEJAVNOSTI

MojeDelo.com je največji in najbolj prepoznaven karierno-zaposlitveni portal v Sloveniji. Je prva (top of mind) izbira uporabnikov, ki so na svoji karierni poti pripravljeni narediti naslednji korak. Kot strokovnega in učinkovitega partnerja pri iskanju novih talentov nas že preko 19 let prepoznava večina slovenskih podjetij, za katera razvijamo orodja in izobraževanja, ki najbolje odgovarjajo na sodobne izzive upravljanja s kadri in rekrutiranja. S strokovno raziskavo Ugled delodajalca merimo uspešnost vlaganj v znamčenje delodajalca in podeljujemo laskave nazive za najuglednejša podjetja, v okviru raziskave HappyIndex® AtWork ponujamo podrobnejši vpogled v motivacijo in zavzetost zaposlenih, z virtualnimi hekatoni in kariernimi dogodki MojeDelo.com pa delodajalce uspešno združujemo s pravimi kandidati.

bolha.com je največji spletni oglasnik v Sloveniji, ki ga uporabniki dnevno uporabljajo že od leta 1999. Ne glede na to ali kupujejo, prodajajo ali podarjajo, je bolha.com prva izbira večine uporabnikov malih oglasov. Na enem mestu je objavljenih več kot 1.140.847 aktualnih malih oglasov z bogato ponudbo posameznikov in podjetij. V več kategorijah združujemo tako rabljene kot nove izdelke ter storitve z različnih področij.

 VIZIJA IN CILJI

MojeDelo.com in bolha.com sta združila svoje moči s ciljem nadaljnje rasti na slovenskem digitalnem trgu. Združitev je del poslovne strategije uspešnega avstrijskega koncerna Styria Media Group AG. Poslanstvo Styria digital marketplaces, d.o.o. je postati vodilni ponudnik storitev na domačem digitalnem trgu.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Ustvarjamo delovno okolje, ki sodelavcev ne omejuje, ravno nasprotno, obožujemo sodelavce, ki stopijo naprej, prevzamejo odgovornost in generirajo nove ideje ter produkte. Spremljamo uspešnost dela vsakega posameznika in doseganje ciljev. Nudimo številne možnosti osebnega napredovanja vsem, ki se izkažejo pri delu in so dovolj ambiciozni. Pri nas izzivov nikoli ne zmanjka, pri vsakem zaposlenem podpiramo kreativnost in nove ideje.
Predvsem pa ustvarjamo delovno okolje, v katerem se sodelavci dobro počutimo in z veseljem prihajamo na delo.
Styria digital marketplaces, d.o.o.
Verovškova ulica 55
1000 Ljubljana
https://www.mojedelo.com/

Dejavnost:
Marketing in oglaševanje; Računalništvo in informatika; Založništvo


MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal. Na njem najdete informacije o prostih delovnih mestih in napotke za karierni razvoj. Ponudnikom del je omogočen učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela, karierno usmerjenim iskalcem pa številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve. Za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve skrbimo že več kot 15 let.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jedro zaposlitvenega portala MojeDelo.com tvori mlada, zagnana, motivirana, fleksibilna in profesionalna ekipa. Takšen mora biti tudi posameznik, ki se ji želi pridružiti.

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati. Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega. Ki se ne zadovolji s povprečjem, ampak ga motivirajo visoko postavljeni cilji.

Izkušnje in dosežki v prodaji in marketingu so velika prednost, prav tako poznavanje trga dela in procesov, ki potekajo na njem. Ste mobilni, imate vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz. Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

Vedno smo pripravljeni sprejeti nove izzive, speljati zahtevne projekte ali najti kreativno rešitev.

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Tudi v prostem času se družimo, med nami so se razvila iskrena prijateljstva. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč. Redno organiziramo teambuildinge, kjer vsi sodelujemo pri razvoju podjetja, obenem pa se odlično zabavamo.

Vaš dohodek bo stimulativen. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro svetovati svojim strankam in jim prodati več – kar bo seveda pomenilo tudi višjo plačo.


 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

PRODUKTI IN STORITVE MojeDelo.com

Za iskalce zaposlitve:
 
Za delodajalce:
PRODUKTI IN STORITVE bolha.com
  • bolha.com trgovina
  • Oglaševanje z oglasno pasico (banner) ali newslettrom
  • Izpostavitve za posameznike
  • Plačljive kategorije za posameznike

Predstavljamo ekipo Styrie digital marketplaces.

Kakšne sodelavce si želimo v Styria digital marketplaces? 

Naš direktor Tomaž Gorjup v videu odgovarja na vprašanje, kakšne kadre potrebuje digitalno podjetje v digitalni dobi.

 

Kaj počne Skrbnik ključnih strank? 

Skrbnik ključnih strank Iztok pravi, da pri svojem delu najbolj ceni svobodo, da ni vsak dan enak ter si lahko sam organizira svoje delo. Veseli ga tudi, da ima zares super ekipo svojih sodelavcev.

 

Kaj počne Prodajni svetovalec?

Prodajni svetovalec Aleš pravi, da ni lepšega kot strankam svetovati, kako do več prometa in boljših rezultatov. Če pa še kaj proda, pa je zadovoljstvo še toliko večje.

 

Kaj počne Specialist za blagovne znamke delodajalca? 

Specialistka za blagovne znamke delodajalca Ana v svojem delu neizmerno uživa, saj sodeluje pri različnih projektih: na pomoč priskoči pri organizaciji dogodkov, opravlja raziskave na slovenskem trgu ter pomaga pri pripravi različnih marketinških aktivnosti.

Kaj počne Organizator dogodkov? 

Organizatorka dogodkov nima dolgočasnega dela. Skrbi karierne dogodke za splošno javnost ter poslovne dogodke za naše partnerje.