Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

 SPLOŠNO O PODJETJU

V Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d. o. o. že 30 let s sodobno tehnologijo organizacijam omogočamo učinkovito in stabilno poslovanje. Preko 70 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Prihodnost gradimo z močno, prodorno in izkušeno razvojno-programersko ekipo strokovnjakov v oddelku za raziskave in razvoj (DCC).  Sodelujemo z najpomembnejšimi svetovnimi korporacijami, kot so: Microsoft, HPE, NopCommerce, DotNetNuke, InfluxData, Datalab, Altaro. Doslej smo z najrazličnejšimi tehnološkimi in poslovnimi rešitvami pomagali že več 1500 strankam v segmentu manjših in srednjih podjetij iz najrazličnejših panog. 

Smo eden vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku iz skupine Microsoft 365 in svoje produkte uspešno ponujamo na globalnem tržišču. Kot eden najbolj inovativnih Microsoftovih partnerjev smo usmerjeni in specializirani za področje Microsoftovih oblačnih tehnologij in njihovo najučinkovitejšo izrabo (consumption), kar nam je leta 2013, 2017 in 2018 prineslo laskavi naziv Microsoftov partner leta za Slovenijo. V letu 2021 in 2022 smo prejeli naziv Datalab partner leta. V letih 2016, 2017, 2018 , 2021 in 2022 smo bili prejemniki bonitetne ocene odličnosti AAA, v letu 2019 pa priznanja zlata boniteta odličnosti AAA.  

STROKA PRODUKT d.o.o.
Koroška cesta 61A
2360 Radlje ob Dravi
http://www.stroka.si/

Dejavnost:
Računalništvo in informatika


V Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o. smo specializirani za hitre in učinkovite IT rešitve in sledimo viziji IT ljudem, kar pomeni, da poskušamo informacijske rešitve pripeljati do prav vsakega posameznika v organizaciji in s tem izboljšati učinkovitost vseh zaposlenih. Smo sodoben in inovativen Microsoftov partner, usmerjen in specializiran za področje Microsoftovih oblačnih tehnologij in njihovo najučinkovitejšo izrabo, kar nam je kar dvakrat prineslo laskavi naziv Microsoftov partner leta - 2013 in 2017. 54 strokovnjakov pri več kot 950 strankah celovito pokriva področja poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, sistemske integracije in razpolaga z močno razvojno-programersko ekipo strokovnjakov ter lastnim razvojnim oddelkom (DCC). Sedež podjetja je v Radljah ob Dravi, poslovalnice imamo v Ljubljani in Trzinu ter podružnico v Tirani (Albanija).
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo si motiviranih, ambicioznih, k cilju usmerjenih in samoiniciativnih sodelavcev, ki so sposobni dela v virtualnem timu, se hitro učijo, so fleksibilni in proaktivni.
Delovno okolje je sproščeno, delo razgibano, hkrati pa omogoča, da se marsikaj naučite tudi o področju informacijske tehnologije in inovativnih rešitvah prihodnosti. 

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Skupini stroka.si novim zaposlenim ponujamo pogled v svetlo prihodnost kar nam omogočajo trdno postavljeni temelji, ki smo jih gradili več kot 30 let, vključno z mentorstvom IT strokovnjakov, ki z veseljem predajajo svoje bogato znanje in izkušnje.
Omogočamo delo v uspešnem, dinamičnem in strankam predanem IT podjetju, možnost delovanja v mednarodnem okolju in stalen stik z najnovejšimi tehnologijami.
Kot podjetje ponujamo veliko možnosti za izobraževanje. Pri novem kadru vzpodbujamo inovativnost in drugačnost, predvsem smo veseli svežih idej in drugačnih pogledov s strani novozaposlenih.
Ponujamo vam priložnost za sodelovanje pri projektih, ki se dotikajo najnovejših tehnologij in trendov, sodelovanje s strokovnjaki v izredno perspektivni branži ter možnost za osebne in strokovne rasti.
V podjetju deluje sedem vsebinskih področij, ki jih povezuje visoko organizirana služba CCEDOS:

Upravljanje informacijske tehnologije 
Strankam nudimo načrtovanje, implementacijo, gostovanje, storitve svetovanja in skrbništva ter vzdrževanja celotnih IT sistemov. Vedno več pozornosti namenjamo informacijski varnosti, saj lahko morebitni kobernetski napad povzroči zaustavitev poslovanja ali izgubo (občutljivih) podatkov. 

Poslovne rešitve PANTHEON  
Ekipa več kot 15 poslovnih in tehničnih strokovnjakov vzpostavlja sodoben poslovni program Pantheon za vodenje, upravljanje in razvoj podjetij. Nudimo rešitve za učinkovito podporo poslovnim procesom ter storitve za njihovo integracijo z ostalimi poslovnimi sistemi podjetja. 

Poslovna analitika 
Pripravljamo poročila na klik, ki zaposlenim olajšajo spremljanje rezultatov dela, vodstvu pa pomagajo pri sprejemanju poslovnih odločitev. Poročila so lahko narejena po željah strank  in glede na njihove poslovne potrebe. Ponujamo tudi prednastavljene nadzorne plošče, ki omogočajo spremljanje rezultatov po oddelkih in tako olajšajo delo zaposlenim v prodaji, marketingu, kadrovski službi, financah, nabavi ali vodstvu.  

Digitalno delovno okolje
Vzpostavljamo storitve in orodja v oblaku iz družine Microsoft 365 za doseganje visoke stopnje učinkovitosti na delovnem mestu. Orodja strokovnjaki povežejo preko centralnega mesta in s tem omogočajo hitrejše in lažje delo vsem zaposlenim. Ponudbo dopolnjujejo edinstvena orodja za produktivnejšo delo »Solutions 365«, razvita na Microsoftovih oblačnih platformah Microsoft 365 in Azure ter na podlagi potreb strank in trga. 

Spletne rešitve  
Ekipa spletnih strokovnjakov načrtuje in ustvarja moderne spletne rešitve, ki so popolnoma prilagojene navadam spletnih obiskovalcev in naročnikom omogočajo samostojno urejanje vsebin. Ponudbo spletnih rešitev dopolnjujejo profesionalne spletne trgovine, ki so lahko povezane (integrirane) s poslovno-informacijskimi sistemi ERP.  Nabor storitev zaokrožujejo storitve grafičnega oblikovanja in profesionalno fotografiranje. 

Razvoj programskih rešitev 
Ekipa naprednih programerjev v tesnem sodelovanju z ostalimi produkcijski oddelki vrši razvoj in dodelave programske opreme po specifičnih zahtevah naročnikov. Nabor rešitev po meri vključuje izvedbo številnih povezav (integracij) obstoječih aplikativnih rešitev z najrazličnejšimi sistemi. Poleg omenjenega ekipa izkušenih strokovnjakov razvija namenske rešitve, s pomočjo katerih je moč informatizirati še tako zahtevne procese v organizacijah. 

Digitalna transformacija
Kot razvojno usmerjeno podjetje, ki razvija na najsodobnejših tehnologijah – razširjeni resničnosti (XR), umetni inteligenci (AI-ML in DL), internetu stvari (IoT), Azure Cloud (Big Data, prediktivna analitika in vzdrževanje), konvergenca znanj in tehnologij (Low-code to No-code), 5G, tehnologiji veriženja blokov (blockchain) in kvantnem računalništvu - skrbimo za razvoj naročnikov ter jim svetuje, kako stopiti na pot digitalne transformacije.

  • Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobje v uspešnem, dinamičnem in strankam predanem IT podjetju ter sodelovanje z IT strokovnjaki, ki ti bodo pri delu pomagali in predajali znanje,
  • dopoldansko delo na štirih različnih lokacijah po Sloveniji (Radlje, Ljubljana, Maribor, Slovenj Gradec),
  • možnost premičnega in delno hibridnega delovnega mesta,
  • nenehna izobraževanja,
  • številna druženja oz. teambuildingi z ekipo,
  • dogodek za otroke zaposlenih,
  • možnost koriščenja pravne pomoči znotraj podjetja,
  • športne aktivnosti (fitnes karte, vodene vadbe, itd.),
  • neomejena kava in sveže sadje v pisarni,
  • kreativno in sproščeno okolje, saj so nam dobro počutje zaposlenih in medosebni odnosi ključnega pomena.