PRIMA POHIŠTVO d.o.o.

Postani del naše zgodbe.

V skladu z nenehnim razvojem poslovanja, z izboljševanjem obstoječe maloprodajne mreže, proizvodnje in razvojem izdelkov, je Skupina Prima v stalnem iskanju motiviranih in pozitivno usmerjenih sodelavcev, ki želijo biti del naše ekipe in sodelovati pri našem uspehu.

Prima ustvarja za družino.
Skupina Prima je največji poslovni sistem za proizvodnjo in prodajo pohištva v regiji, ustanovljen leta 1995 v Bjelovarju. Ponujamo sodobne rešitve za kakovost življenja po meri naših strank. Naše ekipe s ponosom predstavljajo pohištvo lastne oblikovne zasnove in proizvodnje po vsej EU. Na hrvaškem trgu imamo v maloprodajni mreži štiriinpetdeset salonov, v Severni Makedoniji pa sedem. Leto 2024 je leto ekspanzije, ter leto vzpostavitve maloprodajne mreže  Sloveniji.  V kar šestih lastnih tovarnah izdelujemo pohištvo za celovito opremo domov, apartmajev, počitniških hiš, hotelov in poslovnih prostorov.



Naša vizija in misija.
Naše poslanstvo je ustvarjati pametne rešitve za naše prijatelje (stranke, partnerje, zaposlene, skupnost, v kateri živimo) s pohištvom, ki smo ga oblikovali in izdelali sami. Kakovostne in sodobne rešitve, ki vam jih ponujamo, so rezultat dela, premisleka in sodelovanja vseh zaposlenih. Vsaka ideja, ki se začne v enem oddelku, potuje skozi celotno Skupino, dokler rezultat ni odraz vseh naših vrednot. Na svojih delovnih mestih smo povezani in prepleteni s skupnim ciljem -  ponuditi boljšo, modernejšo, funkcionalnejšo in naprednejšo rešitev.

PRIMA POHIŠTVO d.o.o.
Razlagova ulica 4
2000 Maribor

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Prima družina.
Skupino Prima trenutno združuje več kot 2000 zaposlenih vseh profilov in strokovnih področij. Nenehno delamo na razvoju zaposlenih, in jim omogočamo številna interna in eksterna izobraževanja, štipendije in strokovne seminarje. Verjamemo v naše ljudi, ki so osnova celotnega poslovanja in se trudimo spodbujati individualnost, proaktivnost, ustvarjalnost in timski duh pri vsakem posamniku.



Razvoj zaposlenih.
Skupina Prima gradi svoj uspeh na razvoju in prizadevanju po izboljšavah in rasti na vseh področjih in v vseh dejavnostih. Za dosego tega cilja pričakujemo od svojih zaposlenih, da nenehno izboljšujejo svoje delo in razmišljajo zunaj okvirjev, da lahko v vsakem trenutku ponudimo rešitev svojim strankam in smo resnično prijatelji njihovega doma.



  • Plan uvajanja
Glede na naravo našega dela in širino na vseh področjih - od proizvodnje, prodaje, razvoja izdelkov, logistike, do podpornih storitev – omogočamo vsem zaposlenim obsežno in podrobno uvajanje v delo. Za uvajanje v delo skrbijo naši Prima mentorji, uvajanje pa izvajamo tako na delovnem mestu, kot tudi v izobraževalnih centrih. Uvajanje je odvisno od specifike delovnega mesta in traja največ tri mesece. Po koncu uvajanja, sodelavec svoje delovne naloge opravlja samostojno, mi pa mu zagotavljamo nadaljnji karierni razvoj v skladu s planom osebnega razvoja.

  • Plan osebnega razvoja
Po zaključku uvajanja in pričetku samostojnega opravljanja nalog na delovnem mestu, se vsak od zaposlenih razvija v skladu s svojo zagnanostjo, pozitivnim duhom ter željami po razvoju in napredovanju. Vodja tima v dogovoru z zaposlenim izdela plan osebnega razvoja – zaposlenemu določi mentorja in cilje, ter zagotovi potrebna orodja in usposabljanja za nadaljnji razvoj zaposlenega.

  • Izobraževanje in mentorji
Izobraževanje - Prima nenehno skrib za izobraževanje vseh  zaposlenih. Za vsako delovno mesto je  oblikovan načrt in program usposabljanja, ki ga izvajamo interno in eksterno z našimi dolgoletnimi partnerji.

Mentorji – Prima nenehno skrbi za razvoj svojih mentorjev preko internih in eksternih izobraževanj. Vsak naš oddelek, vsako delovno mesto ima več mentorjev, ki so zaposlenim ves čas na voljo. Nenehen razvoj maloprodaje in proizvodnje, ter uvajanje novih tehnologij, zahteva nenehno izobraževanje zaposlenih.

Nekatere dodatne ugodnosti za zaposlene:
  • Darilo za novorojenčka
  • Transparentni sistem nagrajevanja in stimuliranja
  • Izobraževanje in usposabljanje
  • Prosti dnevi za dogodke osebnega značaja
  • Sodelovanje na dogodkih, ki krepijo ekipno vzdušje 
  • Ugodnosti pri nakupu pohištva

Naš odtis v vašem domu.
Kolekcije oblikovalske ekipe Prima so obogatene z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo vzdržljivost in kakovost izdelkov. Naši proizvodni obrati so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, tako da lahko sledimo vsem zahtevam sodobnega oblikovanja in trendom na tržišču. Vse kar oblikujejo naši oblikovalci, je proizvedeno v naših tovarnah, na voljo pa vam je v Priminih salonih 

Z vsako novo kolekcijo vas želimo navdušiti in vam pomagati, da z nami oblikujete dom po vašem okusu. Želimo, da v naših rešitvah najdete navdih. Želimo vam pomagati, da z notranjo opremo izrazite svoj stil in svojo osebnost, ter sodelujete pri ustvarjanju vašega idealnega doma.

S storitvijo oblikovanja interierja (dizajna interijera) vam nudimo individualen pristop, popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. Na voljo smo vam za kakršno koli pomoč, nasvete in storitve pri oblikovanju vašega idealnega doma. Prepričani smo, da lahko vsakemu od vas ponudimo najboljšo rešitev za vsako notranjost, vsak prostor in vas navdušimo s svojo ponudbo.