Kovinoplastika Lož d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

KOVINOPLASTIKA LOŽ je mednarodno podjetje, ki je s svojimi izdelki uveljavljeno na trgih po vsej Evropi. Med našimi kupci so ugledni dobavitelji, ki z našimi industrijskimi orodji za preoblikovanje pločevine izdelujejo sestavne dele za vozila prestižnih blagovnih znamk. Pod lastno blagovno znamko ARX izdelujemo in tržimo okovja za okna ter vratne zapore, pod blagovno znamko ALVEUS pa kuhinjska pomivalna korita.

Vlagamo v znanje zaposlenih, razvoj izdelkov lastnih blagovnih znamk in novo tehnologijo. Smo izvozno naravnano podjetje, zato naše ambicije rasti vključujejo širjenje na obstoječih trgih in osvajanje novih tržišč.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V okviru Kovinoplasiki Lož delujejo trije profitni centri:
  • v PC Arx razvijamo, izdelujemo in tržimo program stavbnega okovja;
  • v PC Alveus razvijamo, izdelujemo in tržimo program kuhinjskih pomivalnih korit;
  • v PC Kovinotools konstruiramo in izdelujemo orodja za preoblikovanje pločevine.

VIZIJA IN CILJI

Smo skupnost zavzetih sodelavcev. Optimalno izkoriščamo znanja in tehnologije, s katerimi razvijamo in ustvarjamo izdelke ter sklope z višjo dodano vrednostjo. Smo prepoznaven razvojni dobavitelj. Smo prilagodljiv in digitaliziran nišni razvijalec rešitev in preoblikovalec materialov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da je ključ do uspeha sodelovanje, timsko delo in prepletanje vrednot  med vsemi zaposlenimi. Vrednote zaposlenih: poštenost, odličnost, odprtost, zavzetost in odgovornost so temelj uspeha Kovinoplastike Lož.

Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih, zato dajamo prednost posameznikom, ki so izvirni in razvojno naravnani.

Kovinoplastika Lož  nudi zdravo, varno in urejeno delovne okolje. Zavezani smo tudi svoji okoljski politiki.    

KOVINOPLASTIKA LOŽ d.o.o.
Cesta 19. oktobra 57
1386 Stari trg pri Ložu
http://www.kovinoplastika.si/

Dejavnost:
Plastika in izdelki iz plastike; Ključavničarstvo; Kovinski izdelki in oprema


Kovinoplastika Lož d.o.o. je mednarodno podjetje s 60-letno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih ter skrbi za okolje. Organizirani smo kot delniška družba s tremi profitnimi centri, podpornimi službami ter s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

K sodelovanju vabimo nove sodelavce, ki so se pripravljeni učiti in prispevati k nadaljnji rasti poslovanja. Od njih pričakujemo strokovno znanje, odgovornost, samoiniciativnost in pozitiven odnos do sodelavcev ter pripravljenost za sodelovanje v timu. Napredek je povezan z novimi idejami, zato od sodelavcev pričakujemo tudi prilagodljivost in zavzetost pri uvajanju izboljšav.

Osnovno vodilo za naše delovanje so povzete v vrednotah podjetja, ki jih vsi v podjetju spoštujemo in živimo. Od zaposlenih se pričakuje tudi poznavanje strateških usmeritev podjetja in vizije, ki predstavlja motivacijo za naše delovanje.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Svojim sodelavcem nudimo spodbudno delovno okolje, priložnost za strokovno izpopolnjevanje in stimulativno nagrajevanje. Za uvajanje novih sodelavcev skrbimo s programom kroženja in z mentorji, ki so zadolženi za prenos znanja in izmenjavo izkušenj. V podjetju izvajamo tudi aktivnosti za vzdrževanje varnega delovnega okolja in spodbujanje zdravih življenjskih navad.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Sodobno okovje ARX ponuja širok spekter okenskega, vratnega in drsnega okovja. Z inovativnimi rešitvami in preprostim sestavljanjem okovja lahko zagotovimo prilagodljiv ter učinkovit proizvodni proces še tako zahtevnim strankam. ARX stavbno okovje se je na trgu uveljavilo z odlično kvaliteto, zanesljivostjo in funkcionalnostjo.

Izdelki blagovne znamke ALVEUS so namenjeni vsem sodobnim in klasičnim kuhinjam. Izdelani so iz najbolj kakovostnih in najnovejših materialov, omogočajo preprosto in okolju prijazno vzdrževanje ter razgradnjo. Pomivalniki, pipe in ostali izdelki iz izjemno širokega nabora blagovne znamke Alveus so na voljo na večini najpomembnejših evropskih tržišč.

Orodjarna je podpora razvoju izdelka, razvoj in izdelava orodij, naprav in tehnologije ter njihova industrializacija.