JUB d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji. Začetki proizvodnje mineralnih barv v Dolu pri Ljubljani, kjer je še danes sedež podjetja, segajo v leto 1875. Danes je JUB izrazito mednarodno podjetje, ki izvaža izdelke v več kot 30 držav po Evropi in svetu.

Skupino JUB sestavlja 13 podjetij v Sloveniji in Evropi. Krovno podjetje je JUB d.o.o., s sedežem v Dolu pri Ljubljani (z obrati na sedežu podjetja in v Novi vasi). JUB d.o.o. povezuje vse odvisne družbe v Sloveniji in tujini. V Sloveniji sta v okviru Skupine JUB še dve družbi: JUBHome d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem pasivnih, samozadostnih in plus energijskih družinskih hiš na ključ iz posebnih modulov iz grafitnega EPS-a ter podjetje Plastik SI d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo plastične embalaže za industrijske izdelke.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Večina dejavnosti podjetja JUB je povezana z lastno proizvodnjo izdelkov s področja zaključnih del v gradbeništvu tako na področju dekorativne obdelave notranjih zidnih površin, kot na področju fasadnih sistemov, izolacije in drugih profesionalnih programov. Že preko 145 let znanja in razvoja na področju barv, vrhunsko opremljen tehnološko-raziskovalni center in najvišje kakovostne zahteve, ki si jih postavljamo pri razvoju novih izdelkov, so garancija za uspešnost. 

JUB proizvaja široko paleto izdelkov, ki nudijo sistemske in hkrati optimalne rešitve za obdelavo in barvanje notranjih zidnih površin. Blagovna znamka JUPOL je že preko 50 let sinonim za kakovostne notranje zidne barve.

JUB proizvaja tudi izdelke za zaščito lesa in kovin, pri katerih ravno tako upoštevamo najstrožje standarde in zahteve za varovanje okolja. 

Na področju toplotnoizolacijskih sistemov je JUB s svojo blagovno znamko  JUBIZOL že več kot 45 let prisoten na slovenskem in evropskem trgu. JUBIZOL sodi med strateške skupine izdelkov za zunanjo dekoracijo in zaščito, ki so razviti v skladu s sistemom trajnostnega gradbeništva.

V Dolu pri Ljubljani imamo poleg proizvodnje tudi JUB Design Studio, okviru katerega delujeta prodajalna in razstavni salon, v katerem strankam nudimo strokovno pomoč ter svetovanje arhitektov.

JUB Akademija organizira in izvaja certificirane programe za izvajalce, kupce, projektante, arhitekte, upravnike večstanovanjskih zgradb, nadzornike v gradbeni dejavnosti in druge slušatelje na trgih, kjer posluje JUB.

VIZIJA IN CILJI PODJETJA

VIZIJA: Nudimo inovativne in trajnostne rešitve za gradbeništvo in zaključna dela. Naš cilj je postati prva izbira potrošnikov v centralni in jugovzhodni  Evropi.*

POSLANSTVO: Skozi generacije skrbimo za vaš barvit, topel in zdrav dom. JUB, od leta 1875.

VREDNOTE: Navduševati kupca; Spoštovanje in skrb; Inovativnost & kreativnost; Strast do zmage.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Trajna skrb za zdravo in varno delovno in življenjsko okolje ter vlaganje v sodobne, okolju prijazne tehnologije sta temeljna pogoja za stabilno in varno prihodnost JUB-a. Vodstvo in vsi zaposleni stremimo k spoštovanju sočloveka, okolja in visokih standardov etičnega ravnanja. Zaposleni v JUB-u opravljamo svoje naloge vestno in odgovorno, pošteno, strokovno in gospodarno. Medsebojne odnose gradimo na načelu spoštovanja sodelavcev in sodelovanja. Zavedamo se, da zaposleni s svojim znanjem, odgovornim odnosom do dela, proaktivnostjo in motiviranostjo ter timskim delom predstavljajo eno od najpomembnejših konkurenčnih prednosti JUB-a. 

Imamo vpeljan sistem za spodbujanje sodelavcev k prispevanju predlogov izboljšav. 

JUB s svojimi projekti in delovanjem prispeva k trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti. Skoraj četrtino lastnih potreb po električni energiji v proizvodnji Dol in Videm JUB pokrije iz lastnih malih hidroelektrarn ter sončne elektrarne. Tudi sodelovanje z lokalno skupnostjo je na zelo visoki ravni. JUB je na lastno pobudo skupaj z občino Dol pri Ljubljani zgradil skupno biološko čistilno napravo. 

Podjetje JUB je dolgoletni sponzor športnikov (Tekaški smučarski klub JUB Dol pri Ljubljani, biatlonka Urška Poje, Hokejski klub Slavija Junior). Sodelujemo s humanitarnimi organizacijami, kot sta Zveza prijateljev Mladine in Anina zvezdica, smo sponzor vsakoletne Mednarodne humanitarne tekmovalne akcije slikopleskarjev, zaposleni pa s prostovoljnim delom pomagamo v številnih humanitarnih akcijah. 

V JUB-u merimo zadovoljstvo zaposlenih in organizacijsko klimo ter zavzetost in na podlagi rezultatov pripravimo ter izvajamo akcijske načrte za izboljšave. 


JUB d.o.o.
Dol pri Ljubljani 28
1262 Dol pri Ljubljani
http://www.jub.si/

Dejavnost:
Barve, laki in kemični izdelki; Trgovina
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V JUB-u se zavedamo, da so zaposleni z odgovornim odnosom do dela, odprto in spoštljivo komunikacijo, delitvijo znanja med sodelavci ter pripadnostjo, ključ do uspešnega delovanja podjetja. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost do dela, strokovnost, zavzetost, odprtost za sprememb in proaktivnost. Naši zaposleni s zavzetostjo dosegajo zastavljene cilje ter na podlagi spoštljivega odnosa in medsebojnega zaupanja sledijo viziji podjetja.

V selekcijskem postopku poleg drugih stvari preverimo tudi skladnost kandidatovih vrednot z vrednotami podjetja (skladno z zahtevami pozicije), kandidatom pa radi zastavimo tudi kakšno konkretno nalogo.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje. Poslujemo družbeno odgovorno in zagotavljamo visoko kakovost vseh funkcij podjetja na evropskem nivoju ter stremimo k nenehnemu izboljševanju našega delovanja

V JUB-u smo zavezani k ustvarjanju urejenega delovnega okolja, v katerem zaposlenim zagotavljamo varnost in spoštovanje ter skrbimo za njihov razvoj in zadovoljstvo. V JUB-u promoviramo zdrav življenjski slog, zagotavljamo ustrezne delovne pogoje in jih stalno izboljšujemo. Prizadevamo si za dobre medsebojne odnose in dobro delovno vzdušje ter merimo organizacijsko klimo in zavzetost zaposlenih. Zaposlene osveščamo o pomembnosti zdrave prehrane tudi z zdravo ponudbo v interni restavraciji (solatni bar, vital menu), nudimo brezplačno sadje in ob četrtkih tudi nakup pridelkov z lokalne kmetije. Spodbujamo aktivno preživljanje prostega časa ter ohranjanje in izboljšanje psihofizičnih sposobnosti, zato zaposlenim v okviru promocije zdravja nudimo različne dejavnosti, kot na primer: nordijsko hojo, pohode, smučarski dan, organizacijo vodene telovadbe ...

Skrbimo tudi za razvoj naših zaposleni in predvsem za upoštevanje mnenja ter potreb zaposlenih v zvezi s strokovnim razvojem. Redno izvajamo letne razvojne razgovore in tudi na podlagi tako zbranih informacij organiziramo interna ter eksterna izobraževanja in usposabljanja, ki so namenjena pridobivanju tako strokovnih znanj, kot tudi različnih kompetenc.

Zaposlenim poleg dela v urejenem delovnem okolju in razvoja nudimo tudi druge ugodnosti, kot na primer:

  • brezplačno parkiranje,
  • toplo prehrano,
  • koriščenje počitniških kapacitet na morju in v toplicah,
  • dogodke za zaposlene,
  • možnost vključitve v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje,
  • vzpodbujanje podajanja predlogov izboljšav, katere tudi nagrajujemo,
  • ohranjanje dobrega ravnotežja med zasebnim in poklicnim življenjem.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Na področju notranjih barv in premazov je najbolj prepoznavna blagovna znamka JUPOL, ki velja za eno najmočnejših znamk notranjih barv v regiji, saj v Sloveniji dosega več kot 70-odstotni tržni delež. V letu 2019 je praznovala 50. obletnico in v tem času je postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve.

Družino JUPOL poleg izdelka  JUPOL Classic še sestavljajo: JUPOL Gold, JUPOL Citro, JUPOL Brilliant, JUPOL Latex, JUPOL Strong, JUPOL Block, JUPOL Trend, JUPOL Junior in številne druge, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih  izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje.

Z zavedanjem, da v notranjih prostorih preživimo kar 90 % našega časa smo v podjetju JUB prepoznali naše poslanstvo v razvoju Wellbeing barv s katerimi izboljšujemo kvaliteto našega življenja in nudimo visoko ugodje bivanja. To so aktivne barve iz družine JUPOL, ki so okolju in zdravju prijazne, saj s svojimi lastnostmi v prostorih ustvarjajo ugodno bivalno klimo, uravnavajo vlago in nevtralizirajo negativne vplive snovi, kot so konzervansi in alergeni. Z aktivnimi barvami JUPOL Wellbeing ponujamo rešitev vsem, ki bi radi v svojem domu ustvarili bolj zdravo bivalno okolje.

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL sodi med strateške skupine izdelkov za zunanjo dekoracijo in zaščito, ki so razviti v skladu s sistemom trajnostnega gradbeništva. JUBIZOL predstavlja celostno sistemsko rešitev zunanjega ovoja stavbe, v okviru katere ponujamo tudi lasten ekspandirani polistiren, s čimer dosegamo popolno obvladovanje kakovosti toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL.

Z izdelki blagovne znamke HYDROSOL in AKRINOL - hidroizolacija in vgradnja keramike lahko ustrezno zaščitimo kopalnice, kuhinje, balkone in terase, vodne zbiralnike ter vodomerne in elektro jaške. 

JUBIN je linija izdelkov za popolno zaščito in dekoracijo izdelkov iz lesa in kovine, prilagojena sodobnim željam in potrebam kupcev ter zahtevam, ki jih narekuje skrb za varovanje okolja

Nepogrešljiv del celovite ponudbe predstavljajo storitve niansirni sistem JUMIX in izobraževanje v okviru JUB Akademije.

Več informacij o naših produktih in storitvah lahko najdete na naši spletni strani: http://www.jub.eu

Kot člani skupine POR (Program odgovornega ravnanja) sprejemamo temeljna načela in usmeritve, zapisane v Svetovni listini POR.

 











Pri uresničevanju zadanih usmeritev nas vodi integriran sistem vodenja s pridobljenimi certifikati standardov (OHSAS 18001: 2007, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 50001:2011).





JUB d.o.o.

Elektro vzdrževalec (m/ž)

9.5.2024
JUB d.o.o.
Dol pri Ljubljani
m/ž

Ponujamo: delo v priznanem slovenskem podjetju, ki deluje v mednarodnem okolju in zaposluje več kot 800 ljudi...

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta
JUB d.o.o.

Operater proizvodne linije – obrat Dol (m/ž)

9.5.2024
JUB d.o.o.
Dol pri Ljubljani
m/ž

Kot del naše ekipe boste zadolženi za: nadzor delovanja linije, kontrolo točnosti doziranja, označevanja in embaliranja...

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta
JUB d.o.o.

Operater proizvodne linije – obrat Nova vas (m/ž)

9.5.2024
JUB d.o.o.
Nova vas
m/ž

K sodelovanju vabimo nove sodelavce ali sodelavke na delovnem mestu: Operater proizvodne linije – obrat Nova vas (m/ž).

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta