Henkel Maribor d.o.o.

Z ustvarjanjem dragocene zapuščine skozi več kot 145 let vsak dan stremimo k preoblikovanju in izboljšanju življenja. Danes in za prihodnje generacije. Z našimi inovativnimi in trajnostnimi blagovnimi znamkami ter tehnologijami v naših timih sodelavcev po vsem svetu.

Naš smoter izraža to, kar nas v Henklu povezuje: Pioneers at heart for the good of generations. Naša Ekipa je z več kot 50.000 sodelavci po vsem svetu zelo raznolika, s svojimi izdelki, storitvami in rešitvami pa si vsak dan prizadevamo obogatiti in izboljšati življenja. Naš namen je zgrajen iz naših korenin in nosi dolgoletno zapuščino inovacij, odgovornosti in trajnostnega razvoja. Naše skupne vrednote in vodstvene zaveze vsak dan vodijo naše odločitve ter ukrepe.

HENKEL V SLOVENIJI
Henkel v Sloveniji ima sedež v Mariboru in je ena pomembnejših slovenskih industrijskih družb. Zaposluje več kot 670 sodelavk in sodelavcev. Henkel Maribor d.o.o. deluje znotraj poslovne enote Consumer Brands in je eno izmed petih proizvodnih podjetij v Evropi, medtem ko se Henkel Slovenija d.o.o. ukvarja s prodajo in marketingom proizvodov za široko potrošnjo vseh poslovnih enot.

HENKEL MARIBOR d.o.o.
Industrijska ulica 23
2000 Maribor
http://www.henkel.si/

Dejavnost:
Kozmetična dejavnost; Barve, laki in kemični izdelki; Marketing in oglaševanje
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

V Henklu spodbujamo dejanja in vedenje za prihodnje generacije. Spodbujamo kulturno raznolikost, pravočnost, vključenost in ekipni duh. Zavezani smo k spodbujanju spoštljive
in vključujoče kulture, ki našim ljudem omogoča, da so vsak dan najboljši. 
Če se sprašujete, zakaj bi izbrali družbo Henkel, je odgovor preprost: zaradi našega drznega duha. Po srcu smo pionirji in delamo za dobrobit prihodnjih generacij.

ZAKAJ IZBRATI HENKEL

#1 Pri družbi Henkel lahko naredite spremembo.
Družba Henkel ima bogato podjetniško dediščino. Zato da se nenehno izboljšujemo, naši zaposleni stremijo k spremembam in delujejo kot podjetniki ter prinašajo sveže ideje, pospešujejo našo digitalno preobrazbo ter preoblikujejo trge, izdelke in storitve.

#2 Pri Henklu sodelujemo kot ekipa.
V družbi Henkel se zavedamo, da naš globalni tim s več kot 50.000 zaposlenimi, ki izhajajo iz različnih okolij in imajo raznolike izkušnje, spretnosti, znanja ter pristope k ustvarjalnosti, predstavlja temelj našega uspeha.

#3 Pri družbi Henkel si lahko ustvarite lastno kariero.
Radi vidimo, da naši zaposleni rastejo na osebnem in strokovnem področju. Ponujamo vam veliko priložnosti za učenje, izmenjavo mnenj in usmerjanje ter pridobivanje raznolikih in mednarodnih izkušenj. Menimo, da bomo s spreminjajočimi se perspektivami veliko uspešnejši, kot če bi delovali in rasli brez sodelovanja z drugimi. V večnacionalnem podjetju, kot je Henkel, je vaš naslednji korak na poklicni poti vedno pravilno usmerjen. 

#4 V družbi Henkel vam nudimo več kot le zaposlitev.
Kot vodilno podjetje na področju trajnostnega razvoja želimo biti med prvimi, ki z novimi rešitvami podpirajo trajnostni razvoj, obenem pa želimo še vedno razvijati svojo odgovornost pri finančnih poslih in povečati svojo gospodarsko uspešnost. Ta ambicija prežema vse dejavnosti – skozi celotno vrednostno verigo.

NAŠE BLAGOVNE ZNAMKE
Henkel zavzema vodilne položaje tako na področju industrije kot tudi potrošniškega blaga: Naš portfolio vključuje dobro znane izdelke za nego las, detergente za pranje perila, mehčalce ter lepila, tesnila in funkcionalne premaze: Diadermine, Gliss, Syoss, Fa, Nature Box, Palette, Schauma, Schwarzkopf, Silan, Somat, Persil, Perwoll, Bref, Weiser Riese, Ceresit, Pritt, Loctite, Patex in mnoge druge.

  • Božičnica
  • Darila za otroka
  • Delnice
  • Dodatna izobraževanja
  • Fleksibilen delovni čas
  • Jubilejna nagrada
  • Stimulacija
  • Zagotovljeno parkirno mesto
  • Maksimalni neobdavčen regres
  • Možnost dela v tujini
  • Popust za zaposlene
  • Delo na inovativnih projektih in uporaba sodobnih tehnologij
  • Športne aktivnosti
  • Plačani obroki
  • Delo od doma



Aktivnosti in dogodki v Henklu: