Eurosender d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Eurosender je sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naša celovita rešitev nudi širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do mreže najboljših ponudnikov logističnih storitev. Podjetjem pomagamo pri širitvi poslovanja in vodenju poslovnih logističnih procesov. 

Pri Eurosenderju smo razvili lasten algoritem, ki poišče najugodnejšo in najprimernejšo logistično rešitev za vsako povpraševanje. Naša avtomatizirana platforma primerja na tisoče ponudb mednarodnih ponudnikov logističnih storitev v le nekaj sekundah. Strankam prikaže optimalno rešitev za izbrano relacijo in vrsto pošiljke.

VIZIJA IN CILJI

Naša misija je digitalizacija zastarele papirologije v logistični industriji, avtomatizacija logističnih procesov v podjetjih, optimalna izraba tovornega prostora pri prevoznikih in dostop do nizkih, vnaprej dogovornjenih cen za vse pošiljatelje. 

Zavzemamo se za tehnološke rešitve, za doseganje nemogočega, izvrstno podporo strankam, prilagojene storitve tudi za zahtevna povpraševanja ter alternativne možnosti za okolju prijazno logistiko.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Verjamemo, da različne osebnosti doprinesejo pomemben delček v mozaik skupnega uspeha. Z izpostavljanjem pomena iskrenosti, sodelovanja in medsebojne solidarnosti ne rastemo zgolj kot logistični strokovnjaki, temveč tudi kot posamezniki. Spodbujamo timski duh in komunikacijo s sproščeno atmosfero v podjetju, z zabavnimi tedenskimi aktivnostmi na petkovih rogljičkih in Eurosender mesečnim kolegijem kjer, lahko vsak član ekipe postavi vprašanje ali ponudi zanimivo idejo. 

EUROSENDER d.o.o.
Cesta v Gorice 34B
1000 LJUBLJANA

Dejavnost:
Računalništvo in informatika


Eurosender d.o.o. je hitrorastoče globalno podjetje, del vodilne evropske medijske skupine ProSiebenSat1, ki upravlja vodilni evropski spletni portal za naročila kurirskih storitev Eurosender.com in svoje storitve ponuja v 27 evropskih državah. Naše storitve so namenjene tako fizičnim osebam kot malim in srednje velikim podjetjem ter spletnim trgovcem. Znanje in tehnološki razvoj sta v družbi ključni vrlini, zato Eurosender svoje zaposlene spodbuja h karierni rasti in inovativnosti.
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsem članom Eurosender ekipe je skupna visoka motivacija za delo, ambicioznost in vztrajnost. 

Vsak dan znova se trudimo prepoznavati nove priložnosti v svetu logistike, kar od nas zahteva precejšnjo mero fleksibilnosti in seveda prevzemanja odgovornosti.

Cenimo proaktivnost, željo po novem znanju in iznajdljivost. Mnenje vsakega člana ekipe šteje. 

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če se nam pridružiš, bomo seveda poskrbeli za običajen (ne)finančni del, a to naj ne bo glavna motivacija za tvojo prijavo. Prijavi se, če ti res veliko pomeni, da s svojim delom pomagaš posameznikom in podjetjem reševati njihove logistične izzive. Prijavi se, če si pripravljen preseči okvire že preizkušenega in iskati nove načine za bolj učinkovite digitalne logistične poti.

Vsako jutro na poti do naše vizije digitalizirane logistike uživamo, ker: 

- vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih, 

- se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov, 

- z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev, 

- se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha, 

- se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta, 

- se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas. 

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Eurosender je digitalna platforma, ki nudi celovite logistične rešitve za podjetja in posameznike po vsem svetu. Sodelovanje z več kot 100 ponudniki nam omogoča, da uporabnikom ponudimo bogat nabor logističnih storitev s takojšnjimi ali prilagojenimi ponudbami. Uporabnikom, ki želijo dvigniti logistične procese na višjo raven, nudimo platformo, kjer je mogoče upravljati z vsemi trenutnimi in preteklimi naročili.