DORSSEN IMS, d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Glavna dejavnost podjetja Dorssen je montaža industrijske opreme transportnih sistemov in logističnih enot.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Racionalizacija in optimizacija postopkov sta najpomembnejši nalogi dobrega inženiringa. Zato Dorssen sodeluje z naročniki v vseh fazah projektov, kar omogoča hitrejši razvoj in realizacijo nove investicije ter obvladovanje kompleksnih problemov obstoječih investicij.

S svojim znanjem vodenja zahtevnih projektov, izkušnjami in kompetencami naši inženirji omogočajo celovit in strokoven pristop k izvedbi investicije, hkrati pa zagotavljajo medsebojno kompatibilnost posameznih tehnoloških sklopov in funkcionalnost objekta kot celote.

VIZIJA IN CILJI

Podjetje Dorssen želi postati vodilni globalni specialist na področju inštalacij intralogistike ter neposredno sodelovati z največjimi svetovnimi ponudniki intralogističnih sistemov in z njimi graditi trajen stabilen partnerski odnos.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Znanju dajemo velik pomen, zato nenehno izobražujemo svoje sodelavce. Dijakom in študentom nudimo okolje za spoznavanje novih tehnologij in možnost štipendiranja v času šolanja.

DORSSEN IMS d.o.o.
Rogozniška cesta 34
2250 Ptuj
http://www.dorssen.com/

Dejavnost:
Električni stroji in naprave


Osnovna dejavnost družbe Dorssen je montaža industrijske opreme, transportnih sistemov in logističnih enot. Ključne specializacije podjetja so montaža transportnih sistemov za transport lahkega blaga in palet, montaža vertikalnih skladiščnih dvigal in naprav za ravnanje z materialom ter montaža kovinskih konstrukcij (ploščadi, prehodi, podkonstrukcije) in zaščite (ograje, varnostna orodja, mreže). Naši narocniki so svetovni ponudniki logisticnih sistemov. Dela opravljamo v vsej Evropi ter drugih državah sveta z urejenim politicnim sistemom in gospodarstvom.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Uspeh je odvisen od timskega dela posameznikov znotraj organizacije. Če si odprta in proaktivna oseba ter si željna novih znanj in izkušenj, si prava za nas. Postani član uspešnega in rastočega mednarodnega podjetja.

Poveži se z nami in veseli bomo, da te bomo lahko dodali na svoj seznam potencialnih kandidatov!

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Poleg odlično izpeljanih projektov si v podjetju prizadevamo graditi kompetenčno in talentom prijazno delovno okolje, v katerem spodbujamo kakovost opravljenega dela, izobraževanja, veliko mero fleksibilnosti, zaupanja ter karierno in osebnostno rast.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Naše podjetje je specializirano za izvedbo projektov na ključ in posredovanje specializirane delovne sile. Naše delovanje sega na globalno raven, kjer imamo vzpostavljeno tudi mrežo strokovnih svetovalcev.

DORSSEN IMS, d.o.o.

Projektni vodja za elektro področje (m/ž)

17.5.2024
DORSSEN IMS, d.o.o.
Ptuj
m/ž

Naloge: izdelava ponudb za elektro projekte, pridobitev in preverba naročilnice..

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta