BAYER d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Bayer: Science For A Better Life 

Bayer je globalno podjetje s ključnimi kompetencami na life science področjih varovanja zdravja in prehrane. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem in planetu s podporo prizadevanjem za premagovanje največjih izzivov zaradi vse večjega in starajočega se svetovnega prebivalstva. Skupina spodbuja trajnostni razvoj in si s poslovanjem prizadeva ustvarjati ugoden vpliv. Obenem si skupina Bayer prizadeva povečati zaslužek in ustvarjati vrednost z inovacijami in rastjo. Bayerjeva blagovna znamka predstavlja zaupanje, zanesljivost in kakovost po vsem svetu. V poslovnem letu 2022 je skupina Bayer zaposlovala okoli 101.000 ljudi in ustvarila prodajo v višini 50,7 milijarde evrov. Stroški raziskav in razvoja pred posebnimi postavkami so znašali 6,2 milijarde evrov. Za več informacij obiščite www.bayer.com.

VIZIJA IN CILJI

Bayer služi najbolj osnovnim potrebam človeštva: zdravju in prehrani. Naši inovativni izdelki podpirajo prizadevanja za premagovanje izzivov, ki jih predstavljata vse večja in vse starejša svetovna populacija. Pomagamo preprečevati, omejiti in zdraviti bolezni. Obenem si prizadevamo, da bi zagotovili zanesljivo preskrbo z visokokakovostno hrano, krmo in rastlinskimi surovinami. Odgovorna raba naravnih virov je v okviru teh prizadevanj vedno na vrhu naših prednostnih nalog.

Prispevamo k svetu, v katerem:

 • Se bolezni ne le zdravijo, temveč tudi preprečijo ali pozdravijo;
 • Lahko ljudje resnično pazijo na svoje zdravje;
 • Je dovolj hrane za vse – ob spoštovanju naravnih virov našega planeta;
 • Se skupaj gradita poslovni in trajnostni uspeh.

Zavezani smo viziji health for all, hunger for none.

Naš cilj je doseči in ohraniti vodilno vlogo na trgih. Na ta način ustvarjamo vrednost za stranke, delničarje in zaposlene, obenem pa krepimo kupno moč podjetja. Zaradi tega je naša strategija oblikovana za pomoč pri reševanju nekaterih največjih izzivov človeštva.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vizija vodilnega podjetja na področju znanosti o življenju "Health for all, Hunger for none" je osredotočena na inovacije in trajnostni razvoj, in temelji na vrednotah in vedenju, ki našim zaposlenim omogočajo izpolnjevanje namena znanosti za boljše življenje - "Science for a Better Life". 

Poslovni uspeh Bayerja v veliki meri temelji na znanju in predanosti naših zaposlenih. Kot delodajalec svojim zaposlenim ponujamo privlačne pogoje in široke možnosti individualnega razvoja. Poleg strokovnega usposabljanja se osredotočamo na posredovanje naših korporativnih vrednot (LIFE) in vzpostavljanje korporativne kulture, usmerjene v dialog in povratne informacije, ki temelji na zaupanju, namerni vključenosti, spoštovanju raznolikosti in enakih možnosti. Zavzetost in zadovoljstvo naših zaposlenih merimo z institucionaliziranimi razpravami s povratnimi informacijami in rednimi anketami med zaposlenimi.

Naša korporativna kultura temelji na naših LIFE vrednotah, ki so trdno zasidrane v našem podjetju in nas vodijo pri vsakodnevnem delu. LIFE vrednote predstavljajo vodenje, integriteto, fleksibilnost in učinkovitost. 

Odgovorni smo do svojih zaposlenih, bolnikov, strank, poslovnih partnerjev, političnih odločevalcev, znanstvenikov, kritikov, delničarjev in družbe na splošno. Varujemo planet in skupnosti, kjer delujemo.


BAYER d.o.o.
Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
http://www.bayer.si/

Dejavnost:
Farmacija


Bayer je globalno podjetje s ključnimi kompetencami na Life Science področjih varovanja zdravja in kmetijstva. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem in izboljšati kakovost življenja. Skupina si hkrati prizadeva ustvariti vrednost z inovacijami, rastjo in visoko donosnostjo.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Bayerju so dobrodošle prijave vseh kandidatov, ne glede na raso, narodnost, spol, starost, telesne značilnosti, družbeni izvor, invalidnost, članstvo v sindikatu, veroizpoved, družinski status, nosečnost, spolno usmerjenost, spolno identiteto in spolni izraz ali katero koli drugo osebno okoliščino v skladu z veljavno zakonodajo. Zavezani smo pravični in nediskriminatorni obravnavi vseh prijavljenih kandidatov.

V Bayerju smo vizionarski, gnani z reševanjem največjih svetovnih izzivov in prizadevanjem za svet, kjer „Zdravje za vse, lakota za nikogar“ niso le sanje, ampak oprijemljiva možnost. To počnemo z energijo, radovednostjo in popolno predanostjo, se nenehno učimo iz okolice, razširjamo svoje razmišljanje, rastemo v svojih zmožnostih in na novo opredeljujemo "nemogoče".  Veliko je razlogov, da se nam pridružite. Če pa si želite graditi pestro in pomenljivo kariero v skupnosti odličnih in raznolikih umov, obstaja samo ena izbira.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Bayerjev portfelj zajema širok spekter izdelkov in storitev, namenjenih zdravju ljudi, živali in rastlin.

Portfelj izdelkov Pharmaceuticals je osredotočen na:

 • zdravila na recept, zlasti na področjih kardiologije in ženskega zdravja 
 • specializirane terapije na področjih onkologije, hematologije in oftalmologije
 • v radiologiji na diagnostično opremo za slikanje s kontrastnimi sredstvi in ustrezna kontrastna sredstva 

Portfelj izdelkov Consumer Health vsebuje pretežno zdravila in izdelke brez recepta v naslednjih kategorijah:

 • dermatologija
 • prehranska dopolnila
 • obvladovanje bolečine
 • zdrava prebava
 • alergije
 • kašelj in prehlad

Portfelj izdelkov Crop Science je osredotočen na:

 • visokokakovostna semena
 • inovativne kemične in biološke rešitve za zatiranje škodljivcev, plevelov in bolezni
 • široko podporo strankam za sodobno in trajnostno kmetovanje 


Bayer se je zavezal, da bo dolgoročno obdržal svoje zaposlene. Zato med drugim nudimo ugodnosti za varovanje zdravja, pokojninski načrt, ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem ter stalno finančno stabilnost. Imeti kariero v Bayerju pomeni delati za podjetje, ki ceni vas in vašo dobrobit. Kot sodoben delodajalec ponujamo zaposlenim privlačne pogoje dela ter širok spekter priložnosti za individualni razvoj.

Kaj nudimo:
 • Ocenjevanje in nagrajevanje zaposlenih (letni bonus oz. stimulativne nagrade za zaposlene v prodaji);
 • Možnost izrednih nagrad za vse zaposlene;
 • Zavarovanja
  • dodatno zdravstveno,
  • pokojninsko in
  • nezgodno zavarovanje;
 • Možnost dela na daljavo;
 • Program mentorstva;
 • Izobraževanje in usposabljanje;
 • Športne in kulturne aktivnosti;
 • Ukrepi za varovanje zdravja;
 • Ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem (fleksibilen delovni čas, otroški časovni bonus, decembrski dodatek za zaposlene z otroki, obdaritev novorojenca ter mnoge druge ugodnosti, ki jih nudimo kot prejemniki certifikata Družini prijazno podjetje);
 • Onboarding Buddy, kjer novo zaposleni prejme podporo in priložnost za razvoj s strani dolgoletnega sodelavca.

Zakaj Bayer? Ker smo pionir na področju zdravja ljudi, živali in rastlin. Ker ustvarjamo inovativne rešitve, ki bodo ustvarile trajnostno prihodnost našega planeta. Ker kariera pri Bayerju pomeni, da lahko uresničite svojo strast in napravite vtis. Raziščite, kaj dela Bayer poseben in kaj lahko ponudimo svojim zaposlenim. Bi radi vedeli več o Bayerju kot delodajalcu? 

Potem obiščite našo karierno spletno stran! https://career.bayer.com