Vodja blagovnih znamk za zdravila na recept v Marketingu (m/ž)

23.4.2024
Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina Krka se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce generičnih zdravil. V skoraj 68 letih smo zrasli v skupino, ki jo poleg matične družbe v Sloveniji sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 40 državah. 

Več kot 12.700 zaposlenih vsak dan skrbi za kakovost, inovativnost in razvoj farmacevtskih izdelkov. Z našimi zdravili vsak dan pomagamo zdraviti najpogostejše bolezni sodobnega časa več kot 50 milijonom ljudem v 70 državah. 


GLAVNE DEJAVNOSTI

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja in prodaja zdravil na recept, izdelkov brez recepta in veterinarskih izdelkov. Dopolnjujejo jo zdraviliško-turistične storitve.

Najpomembnejši del naše ponudbe predstavljajo generična zdravila na recept, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami. Več kot 90 % izdelkov prodamo na tujih trgih. 

S KAKOVOSTNIMI IZDELKI OMOGOČAMO VARNO IN UČINKOVITO ZDRAVLJENJE

Naše prednosti so bogate izkušnje, razvojno usmerjena miselnost, inovativne rešitve in generična zdravila vrhunske kakovosti, nenehna vlaganja v napredne tehnologije ter obsežna lastna proizvodna, registracijska in marketinško-prodajna mreža. Učinkovine sintetiziramo po lastnih inovativnih postopkih, v razvoju in proizvodnji inovativnih farmacevtskih oblik pa uporabljamo najzahtevnejšo tehnologijo. Celotno pot svojih izdelkov obvladujemo z vertikalno integriranim poslovnim modelom, kar pomeni, da jih snujemo od začetka do konca, od razvoja učinkovine do končnega izdelka.


VIZIJA IN CILJI

Kakovost naših izdelkov je danes prepoznana po vsem svetu. Naši zavidljivi dosežki so plod poguma in vizionarstva vseh generacij krkašev. S svojim odnosom do ljudi, okolja in naravne dediščine ter strateškimi usmeritvami prispevamo k večji kakovosti življenja. Zdravje je vrednota, ki jo postavljamo na prvo mesto.

  • Poslanstvo: Živeti zdravo življenje.
  • Vizija: Utrjujemo položaj enega vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.
  • Vrednote: hitrost in fleksibilnost, partnerstvo in zaupanje, kreativnost in učinkovitost.


POSTANITE DEL ZAVZETE EKIPE

Ključ do uspeha je vlaganje v svoje ljudi. Krkina zgodba je zgodba o strokovnosti in znanju, kakovosti in inovativnosti, timskem delu in dobrih medsebojnih odnosih. Svojim zaposlenim omogočamo optimalne pogoje za razvoj, hitro prepoznamo njihove potenciale, spodbujamo jih k ustvarjalnosti in cenimo njihovo predanost delu.


USTVARJAMO PRILOŽNOSTI ZA POVEZOVANJE, UČENJE IN RAZVOJ

Znanje je v Krki vrednota. Zaposleni skupaj oblikujemo dinamično in razvojno usmerjeno okolje, v katerem mladi pridobivajo pomembne izkušnje in veščine. Prepoznavamo talente, na njih gradimo prihodnost in jim pomagamo, da se lahko razvijejo v vrhunske strokovnjake.

KRKA NA SPLETU

SPLET

INSTAGRAM

YOUTUBE

LINKEDIN

KARIERNA STRAN KRKA

UgledniDelodajalec
KRKA, d.d., Novo mesto
Šmarješka cesta 6
8501 Novo mesto
http://www.krka.si/

Dejavnost:
Farmacija


Farmacija Krka se z letno prodajo izdelkov in storitev, ki presega 1 milijardo evrov, uvršča med vodilna generična farmacevtska podjetja. S stabilno prodajno rastjo, naložbami, številnimi razvojnimi projekti in dobrimi rezultati smo zrasli v skupino, ki jo poleg obvladujoče družbe v Sloveniji sestavljajo še številna odvisna podjetja in predstavništva v več kot 40 državah. S Krkinimi zdravili se vsak dan zdravi 45 milijonov ljudi v več kot 70 državah. Dejavno vstopamo na nove trge in ohranjamo prednost na svojih tradicionalnih trgih.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo strokovnost in pripravljenost za nenehno izpopolnjevanje znanja, samostojnost in samoiniciativnost, pripravljenost za delo v mednarodnem podjetju ter sposobnost timskega delovanja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Krki se zavedamo pomembnosti odličnih rezultatov, zato zaposlene spodbujamo in jih nagrajujemo. Poleg materialnih spodbud, nagrad in napredovanj uporabljamo sistem nematerialnega nagrajevanja. Najboljšim zaposlenim podeljujemo priznanja in nagrade za uspešno delo. Izbiramo in nagrajujemo najboljše zaposlene in najboljše vodje na ravni organizacijskih enot in na ravni skupine Krka, najboljše po posameznih funkcijah v marketinško-prodajni mreži ter najuspešnejše na področju registracij. Že desetletja podeljujemo tudi jubilejne nagrade in posebna priznanja.

Množična inventivna delavnost: S sistemom množične inventivne dejavnosti zaposlene spodbujamo h koristnim predlogom in izboljšavam, najuspešnejše pa tudi nagrajujemo.

Skrb za varno in zdravo delo: Zaposlenim zagotavljamo varno in zdravo delovno okolje. V vse nove projekte in tehnologije vključujemo najnovejša dognanja s področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Za vsa delovna mesta in tehnologije spremljamo in periodično ocenjujemo tveganja za nastanek nezgod in zdravstvenih okvar, jih z varstvenimi ukrepi obvladujemo in tako dolgoročno vplivamo na nenehno izboljševanje delovnih razmer.

Izobraževanje in razvoj zaposlenih: Nenehno izpopolnjevanje in usposabljanje zaposlenih poteka na različnih strokovnih področjih – na področju vodenja, osebnega razvoja, uporabe sodobne informacijske tehnologije in kakovosti, razširjeno pa je tudi učenje tujih jezikov, predvsem angleščine in ruščine. Klasične oblike izobraževanja dopolnjujemo z e-učenjem. Sistematično načrtujemo zlasti razvoj ključnih in perspektivnih kadrov. Na področju vodenja organiziramo Krkino mednarodno šolo vodenja, ki se je udeležujejo direktorji in vodje iz Krkinih podjetij in predstavništev v tujini ter iz organizacijskih enot v Sloveniji. Perspektivne kadre vključujemo v zahtevne projekte, specializirano izobraževanje in študij na posebnih strokovnih področjih ter v program izobraževanja za strokovne in projektne time, ki smo ga razvili znotraj družbe. Z izobraževanjem, tematskimi konferencami in drugimi mednarodnimi dogodki skrbimo za izmenjavo dobrih praks in razvoj mednarodne kulture podjetja.

Skrb za kakovost življenja: Za dobro počutje in dobre medsebojne odnose skrbimo s športnimi in kulturnimi dogodki. Aktivno sodelujemo tudi na področjih, ki prispevajo h kakovosti življenja zunaj delovnega okolja, ter za zaposlene organiziramo številne športne in kulturne dejavnosti v prostem času. Spodbujamo zdravo prehrano, zato na vseh Krkinih lokacijah zagotavljamo kakovostno prehrano s pestro ponudbo hladnih in toplih obrokov.

Socialno področje: Skrbimo za zagotavljanje ustreznih delovnih mest invalidom, zmanjševanje bolniške odsotnosti, svetovanje in pomoč bolnim zaposlenim in invalidom.

NAŠI IZDELKI IN STORITVE

Ključni del naše ponudbe so zdravila na recept, ki zdravijo in lajšajo najpogostejše bolezni sodobnega časa. Zdravila na recept predstavljajo več kot 80 % celotne prodaje, pomemben delež pa prinašajo tudi izdelki brez recepta in veterinarski izdelki. Ponudbo dopolnjujejo zdraviliško-turistične storitve Term Krka.

Naši najpomembnejši izdelki so zdravila za bolezni srca in žilja, bolezni osrednjega živčevja ter bolezni prebavil in presnove. Razvijamo sodobne in inovativne farmacevtske oblike ter obvladujemo tehnologijo za pripravo trdnih, poltrdnih in tekočih farmacevtskih oblik, kot so tablete, kapsule, injekcije, sirupi, mazila, pršila. Učinkovine sintetiziramo po lastnih inovativnih postopkih, v razvoju in proizvodnji inovativnih farmacevtskih oblik pa uporabljamo najzahtevnejšo tehnologijo. Pri razvoju zdravil, ki temelji na lastnem znanju in inovacijah, sodelujejo strokovnjaki z več kot 30 naravoslovnih in tehničnih področij.

Zdravila na recept: Osrednje mesto zavzemajo zdravila za bolezni srca in žilja, sledijo zdravila za bolezni osrednjega živčevja in zdravila za bolezni prebavil in presnove. Uvrščamo se med vodilne proizvajalce zdravil za zniževanje zvišanega krvnega tlaka in holesterola ter za zdravljenje ulkusa in refluksa. Zelo uspešni smo na področju zdravil za zdravljenje depresije, psihoze, Alzheimerjeve in Parkinsonove bolezni ter zdravil za lajšanje bolečine.

Izdelki brez recepta: Najpomembnejši so izdelki z učinkom na ustno votlino in žrelo ter nosno sluznico, izdelki za lajšanje prehlada in kašlja, analgetiki, izdelki za boljši spomin in koncentracijo ter vitaminsko-mineralni izdelki.

Veterinarski izdelki: Proizvajamo predvsem protimikrobna zdravila in antiparazitike za rejne in ljubiteljske živali.

Zdraviliško-turistične storitve: Terme Krka imajo vodilni tržni delež v zdraviliški dejavnosti v Sloveniji. Sestavljajo jih zdravilišči v Dolenjskih Toplicah in Šmarjeških Toplicah, obmorski center Talaso Strunjan in Hoteli Otočec. Njihova osnovna dejavnost je medicinska rehabilitacija po boleznih gibal, srca in žilja ter dihal.

VODJA BLAGOVNIH ZNAMK za zdravila na recept


ŽELITE
KREATIVNO KARIERO?


Sprejmite izziv kot

VODJA BLAGOVNIH ZNAMK za zdravila na recept v Marketingu (m/ž)

Lokacija: Ljubljana

VAŠ PRISPEVEK

  • pripravljanje in izvajanje marketinških dejavnosti
  • pripravljanje marketinških strategij
  • spremljanje in analiziranje trgov
  • komuniciranje s strokovno javnostjo v Sloveniji in tujini
  • pripravljanje in izvajanje predavanj in predstavitev
  • pripravljanje strokovnega in izobraževalnega gradiva o izdelkih

PRIČAKUJEMO

  • končan univerzitetni študij (2. bolonjsko stopnjo) farmacije, medicine, veterine ali druge naravoslovne smeri
  • vsaj 2 leti delovnih izkušenj z marketingom in vodenjem blagovnih znamk
  • odločnost in odgovornost
  • komunikativnost in samoiniciativnost
  • ambicioznost in ciljno usmerjenost
  • aktivno znanje angleškega jezika
  • poznavanje uporabniških orodij MS Office
  • vozniški izpit B-kategorije

PONUJAMO

  • delo v mednarodnem poslovnem okolju
  • strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje
  • dobre delovne razmere

Na razpis se lahko prijavite do 13.5.2024.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Sprejmite izziv kot

VODJA BLAGOVNIH ZNAMK za zdravila na recept v Marketingu (m/ž)

Lokacija: Ljubljana

VAŠ PRISPEVEK

* pripravljanje in izvajanje marketinških dejavnosti
* pripravljanje marketinških strategij
* spremljanje in analiziranje trgov
* komuniciranje s strokovno javnostjo v Sloveniji in tujini
* pripravljanje in izvajanje predavanj in predstavitev
* pripravljanje strokovnega in izobraževalnega gradiva o izdelkih

PRIČAKUJEMO

* končan univerzitetni študij (2. bolonjsko stopnjo) farmacije, medicine, veterine ali druge naravoslovne smeri
* vsaj 2 leti delovnih izkušenj z marketingom in vodenjem blagovnih znamk
* odločnost in odgovornost
* komunikativnost in samoiniciativnost
* ambicioznost in ciljno usmerjenost
* aktivno znanje angleškega jezika
* poznavanje uporabniških orodij MS Office
* vozniški izpit B-kategorije

PONUJAMO

* delo v mednarodnem poslovnem okolju
* strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje
* dobre delovne razmere

Na razpis se lahko prijavite do 13. 5. 2024.

Kaj pričakujemo

xx

Kaj nudimo

xx

UgledniDelodajalec
KRKA, d.d., Novo mesto
Šmarješka cesta 6
8501 Novo mesto
http://www.krka.si/

Dejavnost:
Farmacija


Farmacija Krka se z letno prodajo izdelkov in storitev, ki presega 1 milijardo evrov, uvršča med vodilna generična farmacevtska podjetja. S stabilno prodajno rastjo, naložbami, številnimi razvojnimi projekti in dobrimi rezultati smo zrasli v skupino, ki jo poleg obvladujoče družbe v Sloveniji sestavljajo še številna odvisna podjetja in predstavništva v več kot 40 državah. S Krkinimi zdravili se vsak dan zdravi 45 milijonov ljudi v več kot 70 državah. Dejavno vstopamo na nove trge in ohranjamo prednost na svojih tradicionalnih trgih.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela