Računovodja (m/ž)

22.4.2024
Deichmann d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Več kot stoletna zgodba družinskega podjetja Deichmann se je pričela v Essnu leta 1913. 

Smo vodilni na trgu na področju prodaje čevljev v Nemčiji in ostalih evropskih državah, v Sloveniji pa smo prisotni že več kot desetletje v že kar 24 trgovinah. Ponujamo obutev za vse starostne skupine, za vsako priložnost in za vsak okus, od elegantnih čevljev, škornjev in gležnjarjev, modelov za prosti čas, do športnih copat najbolj priznanih blagovnih znamk – Fila, adidas, Nike, Reebok ter hišnih copat, natikačev in obutve za na plažo. 

Prav za vsak slog se pri nas najde obutev, pri kateri pazimo na izjemno razmerje med ceno in kakovostjo ter skušamo slediti aktualnim modnim trendom. 

MODNI ČEVLJI DOBRE KAKOVOSTI ZA ZELO UGODNE CENE

Lahko da zveni samoumevno, vendar pa je treba vedno znova poudariti: cilj vseh naših aktivnosti je, da zadovoljimo naše stranke. Na tem temelju stoji uspeh našega podjetja. Modni čevlji dobre kakovosti za zelo ugodne cene, to je cilj, ki mu dnevno sledimo. V kar 24 poslovalnicah po vsej Sloveniji nudimo široko ponudbo za vse generacije in jo povezujemo z obljubo, ki zagotavlja kakovost.

Z rednimi tržnimi raziskavami sledimo željam naših strank in preverjamo kakovosti naših storitev. Svoj podmladek in vodilne kadre izobražujemo po večini sami in skrbimo za stalno nadaljnje šolanje. Za naše stranke želimo biti najboljši prodajalec čevljev na drobno. Pri doseganju tega cilja so naši sodelavci naši najpomembnejši partnerji. Želimo jih vzpodbuditi, da bodo dosegali nadpovprečne rezultate in na svojem delovnem mestu delovali podjetniško, samostojno in naravnano k dobrim rezultatom.
 
Prepričani smo, da medsebojna podpora razvija pogoj za dosežke, krepi občutek pripadnosti in povečuje zadovoljstvo na delovnem mestu. Istočasno kolegialni način pozitivno vpliva na podjetje in njegov uspeh. To nas postavlja v položaj, da našo vizijo napolnimo z vsebinami.

V Deichmannu obožujemo čevlje in vam nudimo kvalitetno in modno obutev po ugodnih cenah. Vemo, da nakup obutve ni vedno preprost – izbira je velika in pogosto nimamo dovolj časa, da bi lahko pregledali celotno ponudbo. Celotno kolekcijo si lahko ogledate zato tudi na naših spletnih straneh. 

Našo aktualno kolekcijo si lahko ogledate na www.deichmann.com

Vabimo vas, da nam sledite tudi na živahnih družbenih medijih in vsebinskih modnih portalih:
- Na Facebooku: Deichmann 
- Na Instagramu: deichmann_adria
- Na trendnem portalu: www.obozujemocevlje.si


UgledniDelodajalec
DEICHMANN d.o.o.
Dunajska cesta 151
1000 Ljubljana
http://www.deichmann.si/

Dejavnost:
Obutev in čevljarstvo


Deichmann je vodilni na trgu na podrocju prodaje cevljev v Nemciji in ostalih evropskih državah. Z našo veliko ponudbo cevljev za vse starostne skupine smo najverjetneje najboljši na tem podrocju. Ne pazimo pa samo na izjemno razmerje med ceno in storitvijo, temvec skušamo prav tako slediti aktualnim modnim trendom. Naši iskalci novih modnih trendov so vedno na preži in takoj povzamejo aktualne modne smernice za kolekcije.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Naše prednosti

Moderne poslovalnice s široko izbiro obutve iz najnovejše kolekcije!

Neprestano vlagamo v modernizacijo naših trgovin in odpiranje poslovalnic na atraktivnih lokacijah. Vsako leto investiramo milijone v modernizacijo naših trgovin in v izboljšanje našega logističnega sistema, da bi nakup pri nas postal pravo doživetje. Velike prodajne površine, moderna osvetlitev in pregledna predstavitev blaga zagotavljajo uspešno doživetje nakupa. Najdete nas v priljubljenih nakupovalnih ulicah in vrhunskih nakupovalnih centrih v vseh podeželskih regijah. Naše trgovine s svojimi modernimi sistemi regalov vabijo k samostojnemu in nemotenemu brskanju. Takoj dobite pregled nad tem, kateri čevlji so na voljo v določenih velikostih. Kdor želi svetovanje, mu bo naše strokovno osebje z veseljem priskočilo na pomoč. 

Zagotovo dober posel

Želimo, da naše stranke vselej sklepajo "dobre kupčije" in da tudi nas doživljajo kot dobro kupčijo. Kakovostni modni čevlji za ugodno ceno – te tri dejavnike je treba strankam vedno zagotoviti.

Kakovost

Da ne ustreza le cena, temveč tudi kakovost čevljev, že pri oblikovanju kolekcij vplivamo na razvoj produkta, rezultate pa stalno interno in eksterno kontroliramo.

Svetovanje

Naše trgovine nudijo oboje: nemoteno brskanje po mili volji – in seveda tudi strokovno svetovanje s strani osebja, če stranka to želi. Zaradi sistema regalov in razvrščanja blaga si lahko stranka ustvari hiter pregled na tem, kateri modeli so na voljo in v katerih velikostih. Naše prodajno osebje je kupcem vedno na voljo.



Naše vrednote in poslanstvo

Podjetje mora služiti ljudem!

Deichmann je bil in ostaja družinsko podjetje. To se tudi v prihodnosti ne bo spremenilo. 
V vizijo podjetja je vključen slogan "Podjetje mora služiti ljudem". Da bi ta vizija sooblikovala načelne in dnevno aktualne odločitve, je pomembna osebna zaveza med podjetniško družino in vodilnim kadrom v podjetju.

Verjamemo, da gospodarstvo obstaja zaradi ljudi in ne obratno. Doseganje dobičkov in rast nista namenjena sama sebi, temveč služita kot pomoč, da podjetje ostane zdravo in so zagotovljena delovna mesta. To pa je možno le s popolno osredotočenostjo na stranke s strani strokovnega in motiviranega osebja. Pri sodelovanju z našimi dobavitelji nam je pomembno, da so odnosi zgrajeni na pravični in partnerski osnovi, kjer pa je to potrebno, se zavzemamo za izboljšanje delovnih pogojev. Na enak način, kot se posvečamo podjetju, čutimo tudi zavezo za socialni angažma: želimo pomagati pomoči potrebnim ljudem – doma in v tujini. 

Naša zaveza zaposlenim – organizacijska kultura in klima podjetja

Da bi bili za naše stranke najboljši prodajalec čevljev na drobno, delajo naši zaposleni nadpovprečno in v okviru vsakega delovnega mesta podjetniško, samostojno in orientirano na rezultate. Naši vodilni zaposleni morajo v ta namen ustvariti primeren manevrski prostor za samoiniciativno in samoodgovornost zaposlenih ter biti ponosni na dosežene rezultate, vsakega posameznega sodelavca pa obravnavati kot človeka z vsemi njegovimi zmogljivostmi, potrebami in težavami. To naj se dogaja v duhu sožitja, medsebojnega podpiranja in ne v nasprotovanju. S tem nastaja občutek pripadnosti. 
Z dolgoročnim sodelovanjem ohranjamo izkušnje zaposlenih in zagotavljamo stalnost v našem podjetju. Spodbujamo ljudi, ki so pripravljeni ciljno sooblikovati naše podjetje, naši zaposleni pa so soudeleženi pri uspehu podjetja. Poleg tega naše zaposlene podpiramo s številnimi prostovoljnimi socialnimi storitvami, še posebej pri osebnih stiskah.




Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Največji prodajalec obutve v Evropi Deichmann išče novega sodelavca/ko na upravi v Ljubljani!
Računovodja (m/ž)

Vaše naloge:
• izvajanje računovodsko-knjigovodskih opravil po predpisih
• vodenje glavne in pomožnih knjig
• izvajanje domačega in tujega plačilnega prometa
• izdelava mesečnih in letnih zaključnih obračunov v skladu z zakonskimi in strokovnimi določili
• priprava izkazov, analiz, statistik in poročil za potrebe uprave
• obračun DDV in DDPO
• spremljanje zakonodaje s področja davkov in finančnega poslovanja
• vodenje manjše ekipe
• sodelovanje pri inšpekcijskih nadzorov in revizije

Kaj pričakujemo

• VI. ali VII. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri
• vsaj 5 let samostojnega dela v računovodstvu
• poznavanje slovenskih računovodskih standardov
• poznavanje obračuna davkov (DDV, DDPO,.)
• poznavanje finančno-računovodskih in davčnih predpisov
• želeno poznavanje programa SAP
• poznavanje MS Office orodij, s poudarkom na Excel
• znanje hrvaškega/srbskega in angleškega ali nemškega jezika
• pripravljenost na operativno delo v računovodstvu
• samostojnost, odgovornost, organiziranost in natančnost

Kaj nudimo

• delo za nedoločen čas z 6-mesečnim poskusnim delom
• delo v mednarodnem podjetju
• delo v prijetnem, sproščenem in stabilnem delovnem okolju
• osebnostni razvoj in stalno strokovno izobraževanje
• možnost dela od doma (dva dni na teden)

Ste prepoznali priložnost in Vam opisano delovno mesto predstavlja izziv? Potem ne oklevajte in postanite del naše ekipe!
Vašo prijavo skupaj z življenjepisom oddajte preko spletnega portala MojeDelo.com ali preko elektronske pošte na hr-sl@deichmann.com, najkasneje do 10.05.2024.
Vaše prijave bomo obravnavali zaupno!

UgledniDelodajalec
DEICHMANN d.o.o.
Dunajska cesta 151
1000 Ljubljana
http://www.deichmann.si/

Dejavnost:
Obutev in čevljarstvo


Deichmann je vodilni na trgu na podrocju prodaje cevljev v Nemciji in ostalih evropskih državah. Z našo veliko ponudbo cevljev za vse starostne skupine smo najverjetneje najboljši na tem podrocju. Ne pazimo pa samo na izjemno razmerje med ceno in storitvijo, temvec skušamo prav tako slediti aktualnim modnim trendom. Naši iskalci novih modnih trendov so vedno na preži in takoj povzamejo aktualne modne smernice za kolekcije.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela