CVS mobile d.d.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Osnovna dejavnost družbe je razvoj in trženje telematskih rešitve za upravljanje voznih parkov v različnih panogah.  Prednost telematskih rešitev CVS Mobile je v učinkovitosti in zanesljivosti našega inteligentnega sistema za upravljanje voznega parka, ki omogoča našim strankam, da postanejo bolj učinkovite in produktivne.


VIZIJA IN MISIJA

Vizija podjetja CVS Mobile je postati vodilna družba za telematiko in implementacijo telematskih sistemov ter rešitev na področju celotne Evrope. Telematske rešitve ponujamo v 15 državah in še naprej načrtujemo širitev mreže.
Podjetjem ponujamo zanesljive in napredne telematske rešitve, prilagojene njihovim potrebam, ki rastejo skupaj s podjetjem. S tem podjetjem omogočamo doeganaje najboljših rezultatov in večje zadovoljstvo njihovih naročnikov. 


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

CVS Mobile je sodobno, družini prijazno podjetje, ki podpira pozitivno in svobodomiselno klimo v podjetju. Zavedamo se, da so zaposleni ključni kapital visokotehnoloških družb, zato z oblikovanjem politike dolgoročnega razvoja kadrov skrbimo za njihovo strokovno rast in razvoj.

Več o nas pa si lahko preberete na naši spletni strani, tukaj.

CVS MOBILE d.d.
Ulica Gradnikove brigade 11
1000 Ljubljana
https://cvs-mobile.com/sl

Dejavnost:
Računalništvo in informatika


CVS Mobile je vodilni srednjeevropski ponudnik telematskih rešitev z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju telematike. Svoje znanje in mednarodne izkušnje investiramo v razvoj naprednih rešitev za telematiko in poslovnih procesov za potrebe podjetij v različnih panogah. Z razvojem lastne programske in strojne opreme podjetjem nudimo učinkovit in zanesljiv inteligenten sistem za upravljanje voznih parkov.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Strokovnost na svojem področju,
natančnost in poštenost,
preglednost, pravočasnost,
odzivnost na probleme,
zadovoljstvo sodelavcev, strank,
odgovornost pri izvedbi
pripravljenost na delo v timu.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Delo v hitro rastočem podjetju, ki trži telematske rešitve v 12 državah,
delo v mladem in ambicioznem kolektivu. 
delo v urejenem in kreativnem okolju.
stimulativno plačilo.
zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo.
polni delovni čas.