CCC Obutev d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

CCC je eden največjih evropskih maloprodajnih prodajalcev in proizvajalcev obutve. Je tudi eno najhitreje rastočih podjetij v tej panogi. Potem ko je leta 2011 potrdilo svoj vodilni položaj na Poljskem, se je CCC začel intenzivno širiti na druge trge in kmalu postal največja trgovska veriga čevljev v Srednji Evropi.

Danes smo s svojimi lastnimi več kot 1300 trgovinami, v večjih trgovskih centrih in drugih prestižnih lokacijah, prisotni na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, Romuniji, Nemčiji (Reno), Avstriji, Hrvaškem, Sloveniji, Švici, Rusiji ter Srbiji.

Naše franšizne trgovine se nahajajo v Ukrajini, Litvi, Latviji, Estoniji, Moldaviji, Kosovem ter od leta 2019 tudi v Katarju, Združenih Arabskih Emiratih, Bahrajnu in Omanu.

V Sloveniji smo prisotni na kar 15 lokacijah, strateško lociranih po vsej državi (Ljubljana, Maribor, Celje, Velenje, Sl. Bistrica, Murska Sobota, Domžale, Kranj, Nova Gorica, Koper, Krško, Novo Mesto, Kočevje, Kamnik).

CCC – Ponudba za celo družino

Paleta ponudbe obutve v CCC trgovinah je raznolika in namenjena vsem starostnim skupinam tako ženskam, moškim kot otrokom.

Poleg obutve odlične kvalitete po dostopnih cenah lahko v prodajalnah CCC kupite tudi izdelke za čiščenje obutve, torbe, torbice, pasove, denarnice, šale in podobne dodatke, s katerimi dopolnite svoj slog in zasijete v edinstvenih modnih kombinacijah.

GO FOR MORE – Za trajnostni razvoj podjetja

Od leta 2017 si v CCC prizadevamo za trajnostni razvoj podjetja. Tako smo se zavezali trem strateškim ciljem (Cilji Združenih narodov – Agenda 2030) in sicer: odgovorna poraba in proizvodnja, enakost spolov in podnebni ukrepi. Ti cilji so trenutno osnova za naše projekte in aktivnosti.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V našem podjetju se zavedamo, da je pomemben vsak posameznik ter njegova vključenost v tim. Vsak s svojim edinstvenim načinom dela, kreativnostjo, znanjem in izkušnjami prispeva k uspešnosti našega velikega tima – podjetja. Naše najpomembnejše vodilo je sodelovanje.


 
CCC OBUTEV, d.o.o.
Loška ulica 10
2000 Maribor

Dejavnost:
Obutev in čevljarstvo


CCC prodajalna obutve in torb.
Število zaposlenih:
150 do 199 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Vsak posameznik v CCC je odgovoren pri ustvarjanju pozitivne podobe našega podjetja.
Prizadevamo si ohranjati klimo pozitivnih, odgovornih, zavzetih in kreativnih posameznikov. Naše najpomembnejše vrednote so medsebojno spoštovanje in sodelovanje.
Ponujamo veliko različnih zaposlitvenih možnosti za zaposlovanje sodelavcev z različnimi izkušnjami.

Zaradi velikega širjenja naših trgovin pa iščemo predvsem prodajalce.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV

Biti ali ne biti prodajalec? Če vam je všeč delo z ljudmi, imate ogromno prednost. Ne glede na razvoj tehnologije ali interneta bo človek vedno družbeno bitje. Potrebuje kontakt, nasvete in podporo drugih ljudi, ko se odloča za nakup izdelka. Vzpostavljanje pristnega odnosa s kupcem je glavna naloga našega prodajalca.

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem veselje do dela s kupci in motivacijo za učenje raznih veščin, potrebnih za uspešno poslovanje trgovine. Pričakujemo komunikativnost, prilagodljivost, ter sposobnost tako samostojnega kot timskega dela.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah ponujamo različne znamke obutve in modnih dodatkov. Najpomebnejša je vsekakor naša lastna znamka Lasocki, ki zajema kvalitetno usnjeno obutev in torbe po dostopnih cenah.

Poleg znamke Lasocki prodajalne ponujajo tudi številne druge znamke:

  • Ženske: Jenny Fairy, DeeZee, Lasocki, Gino Rossi;
  • Moški: Lasocki, Gino Lanetti, Gino Rossi, Ottimo, Vapiano;
  • Otroci: Nelli Blu, Lasocki Young, Lasocki Kids, Disney, Magic Lady…
Vsako sezono se širi tudi ponudba športne obutve, na voljo so svetovno znane blagovne znamke športnih obutve: Puma, Reebok, Skechers, Adidas in Converse.




CCC je zmagovalec raziskave Best Buy Award 2019/20
CCC je razglašen na 1. mesto v najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo po mnenju slovenskih potrošnikov.

KAJ NUDIMO?

  • Delo v sproščenem in prijetnem okolju
  • Osebni in poslovni razvoj
  • Na vseh nivojih podjetja pristne medosebne odnose, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju
  • Komunikacijo prilagojeno posameznikovim potrebam s ciljem  zadovoljstva na delovnem mestu
  • Učinkovito in posamezniku prilagojeno integracijo v delovno okolje
  • Nenehen razvoj potencialov posameznika
  • Vključenost zaposlenih v izboljšanje delovnih procesov
  • Vključenost v interna in zunanja izobraževanja ter delavnice
In seveda...
  • Reden mesečni prihodek
  • Nagrajevanje za uspešnost
  • Možnost dodatnega zaslužka v projektnih delih
  • Možnost dodatnega zaslužka pri mentorstvu
  • Možnost dodatnega zaslužka pri pomoči ob odpiranju novih trgovin

CCC TEAM - NAŠE ZGODBE

Alja Potokar, Poslovodja CCC Ljubljana City Park
V podjetju CCC sem začela delati pred več kot štirimi leti kot prodajalka v poslovalnici v Kopru. To je bila moja prva zaposlitev. Bila sem ambiciozna in resnično sem se želela izkazati. Moj trud je bil opažen in po samo 6 mesecih se je odprla možnost za napredovanje. Ponujeno mi je bilo delo poslovodje. To je bila zame resnično velika priložnost. Prevzela sem vodenje velikega tima ter skrb za celotno organizacijo dela v poslovalnici. S pomočjo mojih vodilnih ter različnih mentorjev lahko rečem, da sem postala vodja v pravem pomenu besede. Vodja, ki zna manevrirati med vsakdanjimi nalogami in prioritetami in vodja, ki se zaveda pomembnosti svojega tima. Z napredkom ter izkušnjami sem skozi leta rasla tako osebnostno kot poslovno. Ko bi skoraj zapadla v »cono udobja«, sem dobila novo poslovno priložnost – vodenje največje poslovalnice v Sloveniji, trgovine v Ljubljani v City Parku. Delovno mesto sem z veseljem sprejela. Trenutno je moja odgovornost  vodenje 20 ljudi in organizacija 2000 m2 velike poslovalnice. Gre za velik izziv, vendar uživam v njem vsako minuto. ☺ S ponosom lahko povem, da sem vzpostavila zavidljivo prijetno delovno klimo, kjer se odlično počutijo tako zaposleni kot naši kupci. Četudi je moje delo včasih stresno, me prav to izpopolnjuje in bogati v vseh pogledih moje rasti.
#goformore☺

Urška Javorič, Poslovodja City Center Celje
Svojo poslovno pot v CCC sem začela pred več kot petimi leti kot prodajalka v Celju. Takrat sem bila brez izkušenj v prodaji. Kmalu pa sem spoznala, da pri prodaji uživam in da je to nekaj v čemer bi želela napredovati in mogoče ustvariti uspešno kariero. Zaradi svoje ambiciozne narave sem se samoiniciativno vključevala v vse procese učinkovitega upravljanja. Moj trud, znanje in potencial so pritegnili vodilne in tako sem dobila priložnost mesta poslovodje v Slovenski Bistrici. Moram priznati, da je bil to zame ne glede na vse, velik izziv. Bila sem vzhičena ter vesela napredovanja ter hkrati prestrašena zaradi večje odgovornosti, ki me je čakala. Skozi prve pozitivne rezultate sem začela dobivati na samozavesti in to me je potiskalo naprej. Po dveh letih uspešnega vodenja poslovalnice sem dobila nov izziv – vodenje poslovalnice v Velenju. Obožujem izzive in dinamično delo zato sem ponudbo seveda takoj sprejela. Ni bilo lahko, saj sem spoznala, da vsako trgovino sestavlja unikaten tim kateremu je potrebno prilagoditi svoj pristop, če želiš, da bo poslovalnica uspešno poslovala. Kljub težkim začetkom sem tudi tukaj dosegala uspehe. Po letu dni se je odprla nova priložnost za vodenje poslovalnice v Celju, ki je bila takrat najuspešnejša trgovina v Sloveniji. Seveda sem pričakovano sprejela tudi ta izziv☺
Trenutno še vedno uspešno vodim poslovalnico v Celju, poleg tega pa sem se tudi pridružila internemu trenerskemu timu, ki izvaja treninge prodaje po ostalih poslovalnicah v Sloveniji in na Hrvaškem.
Zakaj ostajam v podjetju? Ostajam zaradi dinamičnega dela, zaradi izzivov, ki jih imam rada, ker smo ustvarili okolje kjer vzpodbujamo drug drugega k napredku, se medsebojno navdihujemo, predajamo znanje in tkemo prijateljske vezi, ki bodo ostale večne☺

Andreja Malek, Poslovodja Maribor Europark
Moja pot v CCC se je začela leta 2017, ko sem se pridružila timu v Europarku kot prodajalka za polovičen delovni čas. Po letu dni mojega vloženega truda se je odprla priložnost in napredovala sem v prodajalko za polni delovni čas. V vsem tem času sem si nabrala ogromno izkušenj, od dela s kupci, dela na blagajni, prevzemanja in razvrščanja novih artiklov do občasnega vodenja in organiziranja izmene kot tretja odgovorna oseba. Moje delo je prehajalo v rutino, bila sem zadovoljna na svojem delovnem mestu. Vendar pa sem kljub vsemu nekje globoko v sebi vseeno imela željo po nečem več, po nekem napredovanju, pa čeprav tega nisem nikoli kazala navzven. Pravijo, da ko se v življenju »zaprejo vrata« se sigurno nekje »odpre vsaj okno« skozi katerega kukajo nove priložnosti. To še kako velja za tisto obdobje mojega življenja. Na osebnem področju sem takrat doživela veliko spremembo, izgubo.  Po dolgem času sem si spet dovolila biti srečna. In tako so prišle v moje življenje tudi poslovne priložnosti. V meni so prepoznali neki potencial in dobila sem ponudbo za vodenje nove razširjene poslovalnice v Europarku. Bila sem zelo vesela ter ponosna nase, vendar bi lagala, če bi zanikala strah, ki je nastal ob sprejetju delovnega mesta. A kljub strahu sem začutila, da se v meni rojeva nova oseba, ki bo kos vsem izzivom, ki so me čakali. Z veliko mero optimizma, entuziazmom in motivacije sem se lotila osvajanja nove vloge v našem podjetju.
Danes uspešno vodim veliko poslovalnico in se lahko pohvalim z najboljšim timom ☺ Vsekakor je CCC pripomogel k moji rasti, tako osebno kot poslovno. In ta pot se nadaljuje….