Porsche Inter Auto d.o.o.

 SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., je bilo v Sloveniji ustanovljeno leta 1999 in je od samega začetka v 100 % lasti avstrijske družbe Porsche Holding. Porsche Inter Auto je torej del največje evropske avtomobilske maloprodajne družbe, ki deluje v 29 Evropskih državah, na Kitajskem, Japonskem, v Maleziji, Singapurju, Bruneju, Južni Ameriki in v Čilah.

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Maribor, Porsche Ptujska cesta in Porsche Koper) in se ukvarja predvsem s prodajnimi in poprodajnimi aktivnostmi. Porsche Inter Auto je uradni zastopnik avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Cupra, Volkswagen gospodarska vozila in Porsche.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vedno in povsod podpiramo podjetništvo in prevzemamo odgovornost. Pri sodelovanju z drugimi se osredotočamo na spoštovanje in timsko delo. Kljub uspehom delujemo premišljeno in si prizadevamo za najvišjo raven strokovnosti. Posebej pomembno vlogo pri tem imata integriteta in zakonitost poslovanja. 

POSTANI DEL NAŠE EKIPE

V podjetju Porsche Inter Auto pravimo, da smo strategija ljudje in se zavedamo spodbujanja medsebojnih odnosov, ki so za nas ključni za uspeh. Trenutno zaposlujemo več kot 370 ljudi na petih lokacijah. Zelo se trudimo, da v našo ekipo sprejemamo le najboljše kadre in privabljamo talente. Svojim zaposlenim želimo dati priložnost, da ustvarijo kariero in rastejo skupaj z nalogo, ki jim je dodeljena. Sodelavcem nudimo veliko možnosti za osebni in profesionalni razvoj ter s tem skrbimo za stalni napredek in zadovoljstvo. V podjetju prav tako poudarjamo organizacijske vrednote in kulturo, kar omogoča dobro komunikacijo, zaupanje in dobro podobo podjetja.

Družbena odgovornost in visoke etične zahteve so naše podjetje pripeljale do tega kar danes je: največja avtomobilska maloprodajna veriga v Sloveniji, z vizijo oblikovanja mobilnosti za boljšo prihodnost.

PORSCHE INTER AUTO d.o.o.
Bravničarjeva ulica 5
1000 Ljubljana
http://www.porsche.si/

Dejavnost:
Avtohiša in gospodarska vozila
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 ZAKAJ IZBRATI PORSCHE INTER AUTO?

KER PONUJAMO ZANIMIVA IN RAZNOLIKA DELOVNA MESTA. 
Pri nas lahko ustvarite kariero na ogromno področjih – vse od financ, kadrovske službe, trženja, prodaje, poprodajnih storitev, do dela v mehanični, ličarski ali kleparski delavnici.

KER SMO VODILNO PODJETJE NA TRGU. 
Smo največja avtomobilska maloprodajna veriga v Sloveniji in zastopamo 7 blagovnih znamk (Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Cupra, Volkswagen gospodarska vozila, Porsche).

KER IMAJO NAŠI ZAPOSLENI MOŽNOST MEDNARODNE KARIERE. 
Kot del družbe Porsche Holding, ki deluje v 29 Evropskih državah, na Kitajskem, Maleziji, Singapurju, Bruneju in v Južni Ameriki, Porsche Inter Auto svojim ambicioznim sodelavcem nudi tudi možnost nabiranja izkušenj v tujini, s čimer si lahko razširite svoj mednarodni horizont.

KER SE OSEBNOSTNI IN STROKOVNI RAZVOJ NAŠIH ZAPOSLENIH NIKOLI NE KONČA. 
Si želite še naprej izobraževati ali cenite udejstvovanja v tujini in delo v mednarodnem okolju? Pri Porsche Inter Auto svojim zaposlenim omogočamo veliko možnosti za osebni in profesionalni razvoj ter s tem skrbimo za stalni napredek in zadovoljstvo.

KER IMAJO NAŠI ZAPOSLENI VELIKO UGODNOSTI IN KORISTI. 
Kar naše sodelavke in sodelavci še posebno cenijo so malenkosti, ki nam popestrijo vsakdanje delo: atraktivni pogoji za zaposlene, organizirane izobraževalne, športne, zdravju prijazne in zabavne aktivnosti, nagrajevanje in drugi dodatki.

KER SMO ENOSTAVNO NAJBOLJŠA EKIPA.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Porsche Inter Auto skrbi za maloprodajo vozil blagovnih znamk koncerna (Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Cupra, Volkswagen gospodarska vozila, Porsche) preko petih lastnih prodajno-servisnih centrov v Sloveniji: Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Maribor, Porsche Ptujska cesta in Porsche Koper.
Od leta 2016 je tudi uvoznik za znamko Porsche.

Poleg novih vozil Porsche Inter Auto prodaja tudi rabljena vozila in skrbi za poprodajne aktivnosti, kot so:
  • prodaja dopolnilne opreme,
  • finančno svetovanje in storitve v sodelovanju s podjetjem Porsche Leasing,
  • servisne storitve, nega vozila, kleparska dela, lakirnica,
  • prodaja, menjava in skladiščenje pnevmatik in platišč,
  • predelava in nadgradnja vozil, predelava podvozja,
  • avtopralnica,
  • tehnični pregledi.

Zaposlenim v Porsche Inter Autu nudimo urejena delovna okolja z najsodobnejšimi orodji. Poleg nagrajevanja uspešnosti in zvestobe v podjetju veliko vlagamo v svoje zaposlene preko različnih aktivnosti: aktivnosti, ki skrbijo za športno dejavnost in zdravje zaposlenih; in zabavne ter druge aktivnosti. Zaposlenim omogočamo vse od strokovnih šolanj, certificiranja, učenja tujih jezikov do zabavnih in poučnih teambuildingov, športnih dogodkov.