Globalni ekspert medicinskega razvoja (d/ž/m)

18.9.2023
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana


Dejavnost:
Farmacija

Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Globalni ekspert medicinskega razvoja (d/ž/m)
Opis del in nalog

2023 bo Sandoz postal samostojna organizacija! Za že vodilno podjetje na globalnem trgu generikov in podobnih bioloških zdravil je to vznemirljiva in enkratna karierna priložnost, da ustvari lastno pot k samostojni, ciljno usmerjeni organizaciji ter je hkrati čas izjemnih priložnosti za vse nas, ki smo del te organizacije tako poklicno kot osebno!

Skupaj bomo oblikovali prihodnost podjetja Sandoz. Ste pripravljeni narediti spremembe?

Kot Globalni ekspert medicinskega razvoja (d/ž/m) boste del Sandozove Globalne razvojne organizacije, ki je odgovorna za razvoj visokokakovostnih biološko podobnih zdravil ter razvoj zdravil na področju malih molekul. Ekipa Globalnega medicinskega razvoja Sandoz, sestavljena iz visoko motiviranih in usposobljenih strokovnjakov, išče izkušenega, radovednega, navdihujočega sodelavca, da se pridruži ekipi pri razvoju kompleksnih generičnih farmacevtskih izdelkov (kot so injekcije & pršila za nos za male molekule).

Vaše ključne odgovornosti:
• Vrednotenje predkliničnih izsledkov, informaciji o formulaciji zdravil, predpisih in vseh drugih pomembnih medicinskih informacijah v povezavi z razvojem izdelka.
• Sodelovanje pri analizi obstoječih virov podatkov za specifične izdelke ali indikacije, za razvoj medicinskoh vpogledov v optimizacijo formulacije, medicinskega pripomočka in medicinske terapije, izboljšane klinične rezultate, izboljšano zdravljenje in nove vpoglede v patofiziologijo bolezni z namenom povečanja verjetnosti uspeha pri razvoju izdelka.
• Zagotavljanje medicinske strokovne ocene za podporo pri izbiri novih priložnosti za izdelke, ki jih izvaja Globalno upravljanje portfelja ter poslovni razvoj in licenciranje (BD&L).
• Zagotavljanje medicinskega doprinosa skupinam za razvoj izdelkov in sposobnost pokrivanja več terapevtskih področij.
• Aktivno med funkcijsko sodelovanje s partnerji, predstavljanje funkcije Medicinski razvoj kot strokovnjaka za medicinsko področje pri medfunkcijskih iniciativah.
• Sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki in drugimi funkcijami v okviru razvoja izdelkov.
• Zagotavljanje prispevka k načrtovanju kliničnih študij (vključno s študijsko populacijo) in odgovornost za pripravo znanstvenih dokumentov (npr. brošura raziskovalca in obrazec za soglasje pacienta ) za nestandardni klinični razvoj generičnih zdravil.
• Izvajanje medicinskega spremljanja kliničnih študij pri bolnikih v skladu z veljavnimi zahtevami ter medicinske razlage rezultatov študije.
• Priprava medicinskih dokumentov za namene registracije in priprava paketov razvojnega izdelka za predajo "Medical Affairs" funkciji.

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna stopnja izobrazbe medicinske ali druge naravoslovne smeri.
• Minimalno 2 leti delovnih izkušenj v farmacevtski industriji ali razvoju v lokalnem ali globalnem okolju (zaželene so izkušnje iz področja generičnih zdravil).
• Aktivno znanje angleškega jezika (pisno in ustno).
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Iščemo odgovorne kandidate, ki cenijo sodelovanje, timsko delo ter so odprti za nove izzive in nadgradnjo strokovnega znanja.

#Sandoz

Kaj nudimo

Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: Slovenija (Ljubljana)

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 1. oktobra 2023 preko spletne povezave.

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela