Ekspert indirektne nabave za proizvodne lokacije (v Romuniji)

1.9.2023
Novartis d.o.o.
Ljubljana ali Romunija
m/ž
VROČ OGLAS DANES
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

O delovnem mestu:

Kot Ekspert indirektne nabave za proizvodne lokacije (uraden naziv: Ekspert nabave na nivoju države) boste zagotavljali podporo proizvodnim lokacijam v Romuniji, pri čimer boste pokrivali indirektne kategorije. Za ostala poslovna področja znotraj Novartisa, boste glavni nabavni kontakt za vaše področje. Skrbeli boste za to, da vaše področje nabave sledi globalnim nabavnim strateškim ciljem ter da pri tem sledite določenim kazalcem uspešnosti.


Vaše ključne odgovornosti:

• Skrb za to, da pri nabavnih aktivnostim sledite strateškim ciljem skupne globalne nabavne strategije (načrtovanje, organiziranje in upravljanje projektov, ki izhajajo iz globalne ali regionalne ravni na raven države; opredelitev vrednostne verige, analiza le-te in izpeljava možnih scenarijev, razumevanje in uporaba skupnih stroškov lastništva in modela za oblikovanje cen).
• Predstavljali boste glavni kontakt za področje Indirektne nabave za proizvodne lokacije v Romuniji, tako za notranje kot zunanje sodelavce oz. za različna poslovna področja.
• Dobro razumevanje prioritet poslovanja za proizvodne lokacije, ki jih boste pokrivali in zagotavljanje, da so vase nabavne aktivnosti usklajene s temi prioritetami oz. strategijami (ter da s tem ustrezno podpirate proizvodne lokacije).
• Sodelovali boste tudi z Eksperti nabavnih kategorij, nabavniki ali sodelavci za strateško nabavo, na način, da jim boste posredovali potrebne uvide in informacije, vezane na poslovanje proizvodnih lokacij (če in ko bo to potrebno).
• Učinkovito upravljanje odnosov s pomembnimi dobavitelji, poslovnimi partnerji ter zunanjimi in notranjimi sodelavci. Ustvarjanje novih vezi in odnosov ter ohranjanje že obstoječih odnosv z glavnimi dobavitelji, z namenom, da se za Novartis zagotovi čim večja stroškovna učinkovitost in vrednost.
• Odgovorni boste za področje upravljanja dobaviteljev v Romuniji, skladno s širšimi poslovnimi in nabavnimi strategijami (lokalno področje vpeljave novih dobaviteljev, plačilni pogoji, upravljanje z določenim proračunom za kategorijo) .


Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnemu mestu:

• Visokošolska stopnja izobrazbe s področja managementa, ekonomije ali drugega ustreznega področja.
• Minimalno 3 leta delovnih izkušenj s področja nabave ali drugega ustreznega področja, zaželeno v mednarodnem okolju.
• Minimalno 3 leta izkušenj z vodenjem ljudi.
• Zmožnost učinkovitega upravljanja z izkušenimi zunanjimi in notranjimi sodelavci , sposobnost učinkovitega komuniciranja, z namenom, da dosežete svoj cilj oz. ustrezen kompromis.
• Izkušnje s pogajanji z dobavitelji.
• Odlično znanje poslovnega angleškega jezika in tekoče znanje romunščine je nujni pogoj.

Zaželene izkušnje:
• Izkušnje z indirektne nabave ali ustreznih kategorij so prednost.

Kaj nudimo

Nudimo vam:

Konkurenčen plačni paket, letni bonus, hibriden način dela, možnost dela od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.


Zakaj bi se pridružili Novartisu?

766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti

Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov diversity.inclusion_slo@novartis.com in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela